Γκάφα ολκής από υπουργό σε τηλεδιάσκεψη: Ξέχασε ανοικτό το μικρόφωνο και όλοι τον άκουσαν… να βρίζει συνάδελφο!

Must Read

Υπουργός ξέχασε ανοικτό το μικρόφωνο και τον άκουσαν όλοι να… βρίζει συνάδελφό του! Στην εν λόγω γκάφα ολκής υπέπεσε ο Ουαλός υπουργός Υγείας, κατά τη διάρκεια τηλεδιάσκεψης του υπουργικού συμβουλίου της χώρας του.

Συγκεκριμένα, σε βίντεο που κάνει τις τελευταίες ώρες τον γύρο του διαδικτύου, ο Vaughan Gething ακούγεται να αναρωτιέται σε… προσβλητικό ύφος «ποιο είναι το πρόβλημα με τη συνάδελφό του» και μέλος της Εθνοσυνέλευσης της Ουαλίας, Jenny Rathbone.

Αρκετά μέλη της Εθνοσυνέλευσης φάνηκε να σοκάρονται από τα σχόλιά του, ενώ άλλα άρχισαν να γελούν, καθώς ο Gething, νομίζοντας, προφανώς, ότι το μικρόφωνό του είναι κλειστό, συνέχισε να μιλά. Στη συνέχεια, πάντως, αποφάσισε να ζητήσει συγγνώμη από την Rathbone, όπως μεταδίδει το skynews. «Έχω στείλει απολογητικό μήνυμα και διατίθεμαι να μιλήσω με την Jenny Rathbone», ανέφερε στα κοινωνικά δίκτυα ο Gething, αν και πολλοί είναι εκείνοι που ζητούν την αποπομπή του.

  • Δείτε το περί ου ο λόγος βίντεο:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This