Στο «μάτι» (και) των Αμερικάνων η Akazoo – Αμφισβητούν τα οικονομικά αποτελέσματα της εταιρίας

Must Read

Με νέα ανακοίνωση, με την οποία βάζει στο στόχαστρο τον πρώην οικονομικό διευθυντή της Akazoo Π. Τρανταφυλλίδη, επανέρχεται η αμερικανική QCM μετά την πρόσφατη έκθεση με την οποία αμφισβητεί τα οικονομικά αποτελέσματα και άλλα στοιχεία της εισηγμένης στο NASDAQ.

Ο κ. Τριανταφυλλίδης, ο οποίος από τα μέσα Φεβρουαρίου εργάζεται στον όμιλο της Alpha Bank και συγκεκριμένα στην Alpha Αστικά Ακίνητα, ήταν οικονομικός διευθυντής της Akazoo από τον Αύγουστο του 2015 μέχρι τον Οκτώβριο του 2019, δηλαδή παραιτήθηκε έναν μήνα μετά την εισαγωγή των μετοχών της εταιρίας στο NASDAQ. Στην ανακοίνωση της QCM αναφέρεται πως «σύμφωνα με αρκετές πηγές, είναι σήμερα ένας εύπορος επενδυτής ακινήτων».

Στην ίδια ανακοίνωση αναφέρεται πως ο κ. Τριανταφυλλίδης άλλαξε το προφίλ του στο Linkedin μετά τη δημοσιοποίηση της έκθεσης της QCM, «πιθανώς σε μια προσπάθεια να διαχωρίσει περαιτέρω τη θέση του από τον ρόλο του οικονομικού διευθυντή της Akazoo». Στο προφίλ του δεν αναφέρεται καθόλου η σχέση με την Akazoo, αλλά επισημαίνεται πως ήταν «consultant» που εργάζεται ως «ανεξάρτητος σύμβουλος» την περίοδο 2017-2019 μέχρι να προσληφθεί στην Alpha Αστικά Ακίνητα.

Κατά την QCM «παραμένουν πολλά αναπάντητα ερωτήματα» για «ποιον λόγο ο κ. Τριανταφυλλίδης παραιτήθηκε από την Akazoo αμέσως μετά την πανηγυρική είσοδο στο NASDAQ» και «για ποιον λόγο αφαίρεσε κάθε αναφορά στην Akazoo από το προφίλ του στο Linkedin», καθώς και γιατί άλλαξε πάλι το ίδιο προφίλ μετά την έκθεση της QCM.
Υπενθυμίζεται πως η QCM με έκθεση που παρουσίασε στις αρχές της εβδομάδας υποστηρίζει πως η εισηγμένη στο NASDAQ ελληνικών συμφερόντων Akazoo έχει «φουσκώσει» τα οικονομικά της αποτελέσματα, τους συνδρομητές και άλλα στοιχεία.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This