Ορθόδοξος ιερέας στις ΗΠΑ σώθηκε από τον κορωνοϊό την ημέρας της… Ανάστασης του Λαζάρου

Must Read

Ένα θαύμα πιστεύει ότι τον έσωσε από τον Covid-19 ορθόδοξος ιερέας από το Νιου Τζέρσι των ΗΠΑ, καθώς η «ανάστασή» του, έπειτα από δέκα ημέρες καταστολής, συνέπεσε με τον εκκλησιαστικό εορτασμό της Ανάστασης του Λαζάρου.

Ο πρωτοπρεσβύτερος Χρήστος Παππάς, που σύμφωνα με την «Εθνικός Κήρυξ» είναι ιερατικός προϊστάμενος της κοινότητας της Αναλήψεως του Κυρίου στο Φέρβιου, έδινε σκληρή μάχη με τον νέο κορωνοϊό και η κατάστασή του είχε κριθεί από τους γιατρούς κρίσιμη. «Με είχαν σε καταστολή επί δέκα μέρες και στον αναπνευστήρα στο νοσοκομείο» δήλωσε στην ομογενειακή εφημερίδα.

Εξήγησε ότι την 1η Απριλίου αισθάνθηκε δύσπνοια και ανέβασε υψηλό πυρετό. Πήγε στο νοσοκομείο Holy Name στο Νιου Τζέρσι, όπου τέθηκε σε καταστολή, ενώ ανέπνεε με τη βοήθεια αναπνευστήρα και μηχανημάτων. Οι γιατροί τού χορήγησαν «καινούργια φάρμακα για μαλάρια και Έμπολα» και κατάφεραν να σταματήσουν τον νέο κορωνοϊό.

«Με έβαλαν στο μηχάνημα και με έβγαλαν σιγά σιγά το Σάββατο του Λαζάρου» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Ο πρωτοπρεσβύτερος πιστεύει ότι σώθηκε από θαύμα, διότι ακόμη και οι γιατροί είχαν φοβηθεί για τη ζωή του λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής του και του έλεγαν ότι είχε μόνον 20% πιθανότητες να ζήσει. «Το νιώθω μέσα στην καρδιά μου πως είμαι ζωντανός σήμερα χάρη στις προσευχές όλων, της οικογένειάς μου, του αρχιεπισκόπου μας Ελπιδοφόρου… των γνωστών και φίλων μου από τις Ηνωμένες Πολιτείες, την Ελλάδα, την Ευρώπη, το Αγιον Ορος, από παντού» λέει.

Τονίζει δε ότι όταν ανέκτησε τις αισθήσεις του το Σάββατο του Λαζάρου, «κι οι γιατροί ακόμα απορούσαν πώς επέζησα διότι ήμουν βαριά, δεν ήταν εύκολη περίπτωση».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This