Καθηγητής του Χάρβαρντ έγινε δισεκατομμυριούχος, ενώ ο Ρίτσαρντ Μπράνσον πάει για «φούντο»

Must Read

Η επιδημία του κορωνοϊού έχει εισβάλλει για τα καλά στην καθημερινότητα όλων μας και έχει αλλάξει άρδην τη ζωή μας. Επομένως, οι «παράξενες» στιγμές δεν θα μπορούσαν να λείπουν από μια τέτοια κατάσταση.

  • Φόβοι για δεύτερο κύμα της επιδημίας στην Κίνα, καθώς το Πεκίνο ανακοίνωσε ξανά απαγόρευση λειτουργίας των γυμναστηρίων και των πισίνων στην πόλη, λίγες ημέρες αφότου μια ολόκληρη πόλη 10.000.000 κατοίκων στα σύνορα με τη Ρωσία τέθηκε σε καραντίνα.
  • Στους δρόμους ξεχύθηκαν τα παιδιά στην Ισπανία πρώτη φορά έπειτα από εγκλεισμό σχεδόν έξι εβδομάδων, άλλα τρέχοντας, άλλα με ποδήλατα και άλλα με πατίνια. Τα παιδιά κάτω των 14 ετών επετράπη να βγουν από τα σπίτια τους, μετά την άρση της απαγόρευσης που είχε επιβληθεί στις 14 Μαρτίου, εξαιτίας της νόσου Covid-19.
  • Τσουνάμι αγάπης δέχεται ο ηλικιωμένος βετεράνος του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, Τομ Μουρ, στη Μεγάλη Βρετανία, ο οποίος έχει συλλέξει 33.000.000 ευρώ από δωρεές, διανύοντας με περιπατητήρα χιλιόμετρα στον κήπο του. Εν όψει των… εκατοστών γενεθλίων του, στις 30 Απριλίου, δέχτηκε περισσότερες από 100.000 ευχετήριες κάρτες και πάνω από 1.000 δώρα.
  • Μπορεί ο πρόεδρος της Νότιας Αφρικής να μην κατάφερε να δείξει στους πολίτες της χώρας τους πώς να τοποθετούν στο πρόσωπό τους τη μάσκα για προστασία από τον νέο κορωνοϊό, έσπειρε όμως εκατοντάδες χιλιάδες χαμόγελα σε ολόκληρο τον πλανήτη. Βίντεο που τον δείχνει να πασχίζει για ώρα να βάλει τη μάσκα, έγινε viral μέσα σε λίγες ώρες.
  • Δισεκατομμυριούχο έκανε ο νέος κορωνοϊό τον καθηγητή Ιατρικής του πανεπιστημίου του Χάρβαρντ Τίμοθι Σπρίνγκερ, σύμφωνα με τον Δείκτη Δισεκατομμυριούχων του Bloomberg. Είδε τις μετοχές της εταιρίας του Moderna να εκτοξεύονται, καθώς η εν λόγω εταιρία βιοτεχνολογίας θεωρείται από τους βασικούς υποψηφίους για την ανακάλυψη εμβολίου κατά του Covid-19. Η συνολική αύξηση της αξίας της από το 2018, όταν εισήχθη στο χρηματιστήριο, αγγίζει το 1.500%!
  • Την ίδια ώρα, σύμφωνα με τη βρετανική «Telegraph», ο Ρίτσαρντ Μπράνσον φέρεται ότι αναζητά εναγωνίως αγοραστή για να πουλήσει τη Virgin Atlantic, σε μια προσπάθεια να σώσει την αεροπορική εταιρία του από την πτώχευση, μετά την απόρριψη του αιτήματός του για κρατική ενίσχυση ύψους 570.000.000 ευρώ!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This