Έπιασε δουλειά ο Μπόρις Τζόνσον – Η πρώτη του εμφάνιση μετά την περιπέτεια με τον κορωνοϊό (video)

Must Read

Μιλώντας σήμερα από την Ντάουνινγκ Στριτ, για πρώτη φορά μετά την περιπέτεια της υγείας του με τη νόσο Covid-19 και τη νοσηλεία του σε ΜΕΘ, ο Μπόρις Τζόνσον είπε στον βρετανικό λαό ότι θα χρειαστεί να «χαλιναγωγήσουν την ανυπομονησία τους». 

Ο Βρετανός πρωθυπουργός, εμφανώς καταβεβλημένος, δήλωσε ότι η κυβέρνησή του θα παρουσιάσει τα σχέδιά της για τη χαλάρωση των μέτρων που έχουν ληφθεί για τον περιορισμό της εξάπλωσης της επιδημίας του κορωνοϊού τις επόμενες ημέρες, και, αφού ευχαρίστησε τους πολίτες για την υπεύθυνη στάση τους, προειδοποίησε ότι θα χρειαστεί να ληφθούν δύσκολες αποφάσεις.

«Δεν μπορούμε να πούμε τώρα πόσο αργά ή γρήγορα ούτε καν πότε θα γίνουν αυτές οι αλλαγές, αν και, ξεκάθαρα, η κυβέρνηση θα ανακοινώσει πολύ περισσότερα για το θέμα τις επόμενες ημέρες. Οι αποφάσεις αυτές θα ληφθούν με τη μέγιστη διαφάνεια και θέλω να μοιραστώ όλες τις διεργασίες και τις σκέψεις μας, τις δικές μου σκέψεις, με εσάς, τον βρετανικό λαό. Φυσικά θα βασιστούμε περισσότερο από ποτέ στην επιστήμη για να μας ενημερώνει, όπως κάναμε εξ αρχής», δήλωσε, μεταξύ άλλων ο Μπόρις Τζόνσον.

  • Δείτε ολόκληρη την ανακοίνωση του Βρετανού Πρωθυπουργού:

https://youtu.be/pSe1vpBDgF0

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This