Ο κορωνοϊός κάνει μόδα στη Νέα Υόρκη τους γάμους μέσω… ομαδικών βιντεοκλήσεων!

Must Read

Ανήμπορος να σταθεί εμπόδιο στα ερωτευμένα ζευγάρια της Νέας Υόρκης που έχουν αποφασίσει να παντρευτούν, είναι, ως φαίνεται, ο νέος κορωνοϊός!

Παρά την αυστηρή καραντίνα, οι γάμοι τελούνται ακόμη και εξ αποστάσεως, μέσω ομαδικών βιντεοκλήσεων στο Zoom. Μάλιστα, απολαμβάνουν πλήρη νομική κάλυψη, καθώς, με πρόσφατο νόμο, η πολιτεία της Νέας Υόρκης αναγνώρισε και επίσημα τους βιντεο-γάμους.

Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση της Σαγιάκα Φουκούντα και του Τζέιμς Στορ Μπράουν, οι οποίοι, σύμφωνα με την «Guardian», προσπαθούσαν απεγνωσμένα να παντρευτούν από τον Ιανουάριο. Το περασμένο Σαββατοκύριακο ήταν από τους πρώτους που εκμεταλλεύτηκαν τη νέα νομοθεσία και αντάλλαξαν όρκους αιώνιας αγάπης μέσα στο καθιστικό του διαμερίσματός τους, στο Μανχάταν.

γαμος βιντεοκληση zoom
το τρισευτυχισμένο νιόπαντρο ζεύγος!

γαμος βιντεοκληση zoom

Το γάμο τους επικύρωσε σε ζωντανή σύνδεση, μέσω βιντεοκλήσης στο Zoom, αξιωματούχος της Νέας Υόρκης, ενώ την τελετή παρακολούθησαν από τα σπίτια τους, μέσα από «παράθυρα» βίντεο στην οθόνη του smartphone ή του υπολογιστή τους, 30-40 φίλοι και συγγενείς τους, οι οποίοι βρίσκονταν στις ΗΠΑ, στην Ιαπωνία, στο Ηνωμένο Βασίλειο και στην Ιταλία!

γαμος βιντεοκληση zoom

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This