Κυριακή, 21 Φεβρουαρίου 2021

Τούρκος έβρισε και πάτησε με το αμάξι του ομοίωμα της Κιμ Καρντάσιαν επειδή τίμησε τη Γενοκτονία των Αρμενίων (video)

Η Κιμ Καρντάσιαν, μπορεί να απασχολεί τη δημοσιότητα προς όφελος προσωπικού της κέρδους, πολλές φορές με αμφιλεγόμενο τρόπο, όμως η μεγάλη της συμβολή στη διαδικασία της αναγνώρισης της Γενοκτονίας των Αρμενίων το 2019, είναι αξιοσημείωτη και αξιοθαύμαστη. Η Κιμ με σειρά συναντήσεων μίλησε με εκπροσώπους της κυβέρνησης των ΗΠΑ για την αναγνώριση της γενοκτονίας των Αρμενίων και εξέφραζε δημόσια την αναγκαιότητα για την απόφαση, ενώ απαιτούσε την παραδοχή των εγκλημάτων του Τουρκικού κράτους.

Με αφορμή λοιπόν την επέτειο μνήμης στις 24 Απριλίου, η πασίγνωστη influencer δημοσίευσε στον λογαριασμό της φωτογραφίες από τις επισκέψεις της στο Μνημονιακό συγκρότημα Τσιτσερνακαμπέρτ και πρότεινε στους ακόλουθούς της να παρακολουθήσουν το ντοκιμαντέρ «Τα εγγόνια της Γενοκτονίας».

Σε απάντησή της ένας θρασύτατος Τούρκος βρίζει με υστερία ένα ομοίωμα της διάσημης περσόνας και αφού επιβιβάζεται στο αυτοκίνητό του που είναι καλυμμένο με τουρκικά εθνόσημα, γκαζώνει και πέφτει πάνω στην χάρτινη Κίμ με μίσος. 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ