Το σπαρακτικό μήνυμα στο κινητό που βρήκε η σύζυγος ενός 32χρονου που πέθανε από κορωνοϊό

Must Read

Ανάμεσα στα 58.000 θύματα του κορωνοϊού στην Αμερική, καταγράφονται και αρκετοί νέοι άνθρωποι που έχασαν ξαφνικά τη ζωή τους.

Ενας από αυτούς ο 32χρονος Τζόναθαν Κοέλο που νοσηλευόταν σε νοσοκομείο στο Ντανμπερί του Κονέκτικατ που έχασε τελικά τη μάχη παρά την αισιοδοξία των γιατρών για επικείμενη ανάρρωση.

Η συζυγος του Κάτι, έμεινε έκπληκτη όταν πήρε τα προσωπικά του αντικείμενα από το νοσοκομείο και στο προσωπικό του κινητό τηλέφωνο βρήκε ένα αποχαιρετιστήριο μήνυμα που έγραψε στις σημειώσεις ο 32χρονος σύζυγός της για εκείνη και τα παιδιά τους.

Ο Τζόναθαν, έγραψε: «Σας αγαπώ με όλη μου την καρδιά και ου προσφέρατε την καλύτερη ζωή που θα μπορούσα να ζητήσω ποτέ. Είμαι τόσο τυχερός και τόσο περήφανος που είμαι ο σύζυγός σου και ο πατέρας του Μπρέιντι και της Πένι. Κάτι, είσαι ότι πιο όμορφο έχω γνωρίσει ποτέ. Είναι πραγματικά μοναδική… προσπάθησε να ζήσεις την ζωή σου με ευτυχία και το ίδιο πάθος που με έκαναν να σε ερωτευτώ. Το να σε βλέπω να είσαι η καλύτερη μαμά των παιδιών μας, είναι το πιο σπουδαίο πράγμα που έχω βιώσει ποτέ. Πείτε στον Μπρέιντι πως είναι ο καλύτερός μου φίλος και είμαι περήφανος που είμαι πατέρας του και για όλα τα καταπληκτικά πράγμα που έχει κάνει και συνεχίζει να κάνει. Πείτε στην Πηνελόπη πως είναι μια πριγκίπισσα και πως μπορεί να έχει ότι θέλει στην ζωή της. Είμαι τόσο τυχερός. Μην σταματήσεις την ζωή σου και αν γνωρίσεις κάποιον, που να αγαπά εσένα και τα παιδιά, αυτό θα με έκανε ευτυχισμένο. Πάντα να είσαι ευτυχισμένη!».

Σύμφωνα με το Buzzfeed, το ζευγάρι μετά από πολλές προσπάθειες κατάφερε να αποκτήσει δύο παιδιά, τον 2χρονο Μπρέιντι και την μόλις 10 μηνών Πηνελόπη. Ο Μπρέιντι γεννήθηκε με εγκεφαλική παράλυση και η Κάτι δεν μπορούσε να εργάζεται αφού έπρεπε να μένει με τα δύο παιδιά και κυρίως τον Μπρέιντι που χρειάζεται εξειδικευμένη φροντίδα. 

Ο Ο Τζόναθαν ήταν ο μόνος που εργαζόταν με αποτέλεσμα η Κάτι να έχει μείνει αβοήθητη με δύο μικρά παιδιά και για την υποστήριξη της οικογένειας έχει δημιουργηθεί μια σελίδα GoFundMe όπου έχουν συγκεντρωθεί μέχρι στιγμής, πάνω από 760.000 δολάρια.

«Αυτή την στιγμή, νιώθω ότι ένα κομμάτι μου έχει πεθάνει» δήλωσε η Κάτι. «Ήταν ο καλύτερός μου φίλος εδώ και 13 χρόνια, και το μόνο άτομο που καταλάβαινε πόσο δύσκολη ήταν η ζωή μας με ένα παιδί με ειδικές ανάγκες».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This