Ένα συγκλονιστικό βίντεο κάνει τον γύρο του διαδικτύου που έχει ανεβάσει ο αδελφός της Αλίκης Καλλέργη από παλαίοτερες παιδικές ξέγνοιαστες στιγμές που φέρνουν κόμπο στην καρδιά και την ψυχή.
Η σορός της 15χρονης Αλίκης Καλλέργη ταυτοποιήθηκε χθες, καθώς αγνοούνταν μετά τη φονική πυρκαγιά που ξέσπασε σε μπαρ στο Κραν Μοντανά την παραμονή της Πρωτοχρονιάς.
Το συγκινητικό βίντεο του αδερφού της 15χρονης Αλίκης, που είναι μεταξύ των θυμάτων στο Κραν Μοντανά pic.twitter.com/ALGYJb6dTv
— newsbreak.gr (@newsbreakGR) January 5, 2026
Η περιγραφή από τον αδελφό της Αλίκης
Περιγράφοντας πως βρέθηκαν στο Κραν Μοντανά και στο κλαμπ που έγινε η τραγωδία ο αδελφός της 15χρονης είπε:
«Είχαμε πάει μαζί με την αδερφή μου για να περάσουμε τις γιορτές. Η αδερφή μου ήταν μέσα στο κλαμπ όταν ξέσπασε η φωτιά μαζί με τις φίλες της. Εγώ ήμουν σε άλλο σημείο, δεν ήμουν στο ίδιο κλαμπ με την αδερφή μου. Όταν έφτασα εκεί, τα είδα όλα. Ήθελα να μπω μέσα να την ψάξω και δεν με άφηναν, την έπαιρνα τηλέφωνο και δεν απαντούσε στο κινητό της.
Η είσοδος του κλαμπ είναι πάρα πολύ μικρή και ο κόσμος είχε ποδοπατηθεί, σπρωχνόντουσαν, ούρλιαζαν… Υπήρχαν άτομα λιπόθυμα κάτω στο έδαφος, ήταν τραγική η κατάσταση.

Θέλω να ξέρετε πως τα περισσότερα άτομα που είδα εγώ εκείνο το βράδυ ήταν παιδιά και μιλάμε για ηλικίες 13 και 15 ετών. Η είσοδος ήταν ανοιχτή για όλους. Αυτό είναι παράνομο. Σέρβιραν αλκοόλ στους ανήλικους και δεν υπήρχε καμία ασφάλεια στο συγκεκριμένο κλαμπ».
Μία ώρα πριν ξεσπάσει η φωτιά στο κλαμπ, ο Ρομέν Καλλέργης είχε τραβήξει μία φωτογραφία με την 15χρονη αδελφή του από το Κραν Μοντανά. Η φωτογραφία που δημοσιεύθηκε στο protothema.gr είναι η τελευταία που τράβηξαν μαζί τα δύο αδέρφια.
Δείτε επίσης:
- Crans-Montana: Tαυτοποιήθηκε η σορός της 15χρονης Αλίκης Καλλέργη
- Crans-Montana: Ελληνικής καταγωγής ανήλικες μεταξύ των θυμάτων – Ακόμα ψάχνουν την Αλίκη Καλλέργη

