Τρίτη 15/6/2021

Έρευνα από τη Σιγκαπούρη δείχνει πότε «λήγει» η πανδημία του νέου κορωνοϊού – Τι φανερώνουν οι πίνακες για την Ελλάδα

Έρευνα που διεξήγαγε το τεχνολογικό πανεπιστήμιο της Σιγκαπούρης, φαίνεται να δίνει την πολυπόθητη απάντηση στο βασικό ερώτημα που βασανίζει όλους μας: πότε θα απαλλαγούμε από την πανδημία του νέου κορωνοϊού!

Για την ακρίβεια, οι επιστήμονες του εν λόγω ιδρύματος, σημειώνουν τρεις κατά σειρά ημερομηνίες όπου φαίνεται η εξέλιξη της πανδημίας του ιού, από το σημείο καμπής των κρουσμάτων, μέχρι την καταγραφή του 97%, του 99% και του 100% αντίστοιχα των νέων περιπτώσεων μόλυνσης από τον ιό σε κάθε χώρα.

Και όσον αφορά στα της Ελλάδας, η εν λόγω έρευνα ορίζει την 13η Ιουλίου ως ημερομηνία εξόδου της χώρας μας από την πανδημία!

Οι ερευνητές από τη Σιγκαπούρη εκτιμούν ότι το σημείο καμπής για τη χώρα μας ήταν η 30η Μαρτίου, το 97% των κρουσμάτων θα καταγραφεί την 9η Μαΐου και το 99% θα καταγραφεί στις 25 Μαΐου.

Όσον αφορά στην πορεία της πανδημίας σε ολόκληρο τον πλανήτη συνολικά, σύμφωνα, πάντα, με τις αναλύσεις του ιδρύματος, το σημείο καμπής ήταν η 11η Απριλίου, ενώ την 30η Μαρτίου καταγράφηκε το 97% των κρουσμάτων.

Το 99% πρόκειται να καταγραφεί την 17η Ιουνίου, ενώ το τέλος της πανδημίας στον πλανήτη αναμένεται στις 9 Δεκεμβρίου του 2020.

Τουλάχιστον θα κάνουμε… νορμάλ Χριστούγεννα!

Δείτε τους αναλυτικούς πίνακες της έρευνας του πανεπιστημίου Σιγκαπούρης:

πανδημια τελοςπανδημια τελοςπανδημια τελοςπανδημια τελος

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ