Τετάρτη 16/6/2021

Ετοιμαστείτε, έρχονται οι… Εγγλέζοι! Η Wizz Air ανακοίνωσε ότι σύντομα ξεκινά πτήσεις προς Ελλάδα

Με το φαινόμενο της χαλάρωσης των μέτρων να εξαπλώνεται σταδιακά στην Ευρώπη, αλλά και τον υπόλοιπο κόσμο, ήδη κάποιοι αρχίζουν τις… μεγαλεπήβολες δηλώσεις!

Όπως, για παράδειγμα, η χαμηλού κόστους Ουγγρική αεροπορική εταιρεία Wizz Air, η οποία ανακοίνωσε πως, με τη χαλάρωση των ταξιδιωτικών περιορισμών, σχεδιάζει να ξεκινήσει νέα δρομολόγια από το βρετανικό αεροδρόμιο Λούτον του Λονδίνου προς ποικίλους προορισμούς διακοπών σε Πορτογαλία (από τις 16 Ιουνίου) και Ελλάδα (από τον Ιούλιο).

Στη σημερινή της ανακοίνωση, μάλιστα, η Wizz Air ανέφερε πως μεταξύ των νέων κανόνων που έχει εισαγάγει, είναι και η υποχρεωτική χρήση μασκών για τους επιβάτες και το προσωπικό, θεωρώντας πως κατά αυτόν τον τρόπο οι πελάτες της θα αισθάνονται σαφώς πιο ασφαλείς για να πετάξουν μαζί τους.

Όσον αφορά στα της Ελλάδας, η Ουγγρική εταιρεία ανακοίνωσε πως, από αρχές Ιουλίου, θα πραγματοποιούνται πτήσεις για τη Ζάκυνθο, το Ηράκλειο και τη Ρόδο.

Αξίζει να αναφέρουμε πως η Wizz Air υπήρξε μία από τις πρώτες ευρωπαϊκές αεροπορικές εταιρίες που ξανάρχισε εμπορικές διαδρομές από το Λούτον του Λονδίνου και τη Βιένη την 1η Μαΐου, μεταφέροντας επιβάτες από τη Βουλγαρία και τη Ρουμανία, μεταξύ άλλων χωρών, σε επαγγελματικά ταξίδια.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ