Πεντάχρονος «Σουμάχερ» έκλεψε το αυτοκίνητο τον γονιών του επειδή δεν του πήραν… Lamborghini (video)

Must Read

Ο μπόμπιρας ξεπόρτισε… Αφού «χτυπήθηκε κάτω» χωρίς αποτέλεσμα, καθώς οι γονείς του αρνιόντουσαν να του πάρουν μια…  Lamborghini, ένας πεντάχρονος άρπαξε το αυτοκίνητο της οικογένειας και έχοντας τρία δολάρια στην τσέπη έφυγε για την αντιπροσωπεία ώστε να… αγοράσει το αγαπημένο του αυτοκίνητο.

Βίντεο δείχνει τον μικρό «Σουμάχερ» από την Γιούτα των Ηνωμένων Πολιτειών να κάνει επικίνδυνους ελιγμούς στον εθνικό δρόμο. Συνελήφθη, πριν φτάσει στο… όνειρό του. Ο αστυνομικός έπαθε σοκ όταν σταμάτησε το Dodge Journey για έλεγχο, βλέποντας ένα παιδάκι στο τιμόνι.  Αν και ο πεντάχρονος ήταν ανεπτυγμένος, μετά βίας έφτανε τα πεντάλ.  

Το θετικό είναι πως ο αστυνομικός έσωσε τον μικρό και ίσως και άλλους οδηγούς από ένα τροχαίο, ενώ αρμόδιος εισαγγελέας θα αποφασίσει αν οι γονείς του πεντάχρονου θα κατηγορηθούν για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου.

Δείτε το βίντεο από το περιπολικό:

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This