Συναγερμός στον Λευκό Οίκο! Θαλαμηπόλος του Τραμπ βρέθηκε θετικός στον Covid-19

Must Read

Ένα μέλος του Πολεμικού Ναυτικού των ΗΠΑ που υπηρετεί ως ένας από τους προσωπικούς επαγγελματίες βοηθούς του Προέδρου Ντόναλντ Τραμπ, βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό, το πρωί της Πέμπτης.

Ο Ντόναλντ Τραμπ φάνηκε ιδιαίτερα ανήσυχος και υπεβλήθη αμέσως σε τεστ από γιατρό στον Λευκό Οίκο, το οποίο βγήκε αρνητικό.

Ο Λευκός Οίκος συνεχίζει να χρησιμοποιεί το γρήγορο τεστ Abbott Labs, το οποίο παρέχει αποτελέσματα σε περίπου 15 λεπτά. Αρκετοί αξιωματούχοι που έλαβαν το τεστ δήλωσαν ότι διεξάγεται συχνά στο κτίριο του Εκτελεστικού Γραφείου του Eisenhower, δίπλα στη Δυτική Πτέρυγα στους χώρους του Λευκού Οίκου.

Ωστόσο, ο Λευκός Οίκος δεν έχει επιβάλει αυστηρές οδηγίες κοινωνικής απόστασης για το προσωπικό και λίγα άτομα μέσα στο κτίριο φορούν μάσκες κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Ο Ντόναλντ Τραμπ πριν ταξιδέψει με το Air Force One νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, δήλωσε  ότι δεν ανησυχεί για το να βρίσκεται κοντά σε άλλους ανθρώπους, καθώς αυτοί γύρω του δοκιμάζονται τακτικά.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This