Έντονη ανησυχία στο Λευκό Οίκο από την είδηση ότι βρέθηκαν θετικοί στον κορωνοϊό θαλαμηπόλος και συνεργάτιδα του Τραμπ! (video)

Must Read

Σε κατάσταση συναγερμού φέρεται ότι είναι ο Λευκός Οίκος, αφού οι πληροφορίες αναφέρουν ότι βρέθηκαν θετικοί στον κορωνοϊό μέλος του προσωπικού που έρχεται σε πολύ κοντινή επαφή με τον Αμερικανό πρόεδρο και μια συνεργάτης του!

Σύμφωνα με το TheHour.com, μέλος του αμερικανικού στρατού που δουλεύει μέσα στον Λευκό Οίκο βρέθηκε θετικό στη νόσο Covid-19, κάτι που επιβεβαιώνεται και από σχετική επίσημη ανακοίνωση, η οποία τονίζει, ωστόσο, ότι τόσο ο Ντόναλντ Τραμπ, όσο και ο αντιπρόεδρος Μάικ Πενς έχουν βγει αρνητικοί.

Το κρούσμα αφορά έναν από τους προσωπικούς βοηθούς του Τραμπ, μέλος του στρατιωτικού προσωπικού που μερικές φορές κάνει και χρέη «υπηρέτη», αφού σερβίρει και γεύματα, ενώ φροντίζει για όλες τις ανάγκες του Αμερικανού προέδρου.

«Είχα πολύ λίγη προσωπική επαφή με αυτόν τον κύριο», σχολίασε ο ίδιος ο Τραμπ, όταν ρωτήθηκε σχετικά. «Ξέρω ποιος είναι, καλό άτομο, αλλά είχα λίγη επαφή μαζί του. Και ο Μάικ είχε λίγη επαφή μαζί του», πρόσθεσε ο Αμερικανός πρόεδρος, αναφερόμενος και στον αντιπρόεδρο.

Παρ’ όλα αυτά, το συγκεκριμένο κρούσμα, το οποίο είναι το πλησιέστερο που έχει σημειωθεί μέχρι σήμερα στον κύκλο του Τραμπ, προκάλεσε άμεση κινητοποίηση και, πλέον, οι εργαζόμενοι θα υποβάλλονται καθημερινά σε τεστ, αντί για μία φορά κάθε εργασιακή εβδομάδα, όπως γινόταν πριν.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Τραμπ φέρεται ότι ενοχλήθηκε ιδιαίτερα από το περιστατικό, αλλά, παράλληλα, θέλει να συνεχίσει τις πολλές συναντήσεις και ανυπομονεί να αρχίσει και τα ταξίδια (όχι που θα καθόταν… φρόνιμος).

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This