Βαρύ πένθος για τον Μπεν Στίλερ – Πέθανε ο πατέρας του, βετεράνος κωμικός Τζέρι Στίλερ (video)

Must Read

Την τελευταία του πνοή άφησε σήμερα o βετεράνος κωμικός Τζέρι Στίλερ, πατέρας του καταξιωμένου ηθοποιού και σκηνοθέτη Μπεν Στίλερ, όπως ανακοίνωσε ο ίδιος, μέσω ανάρτησής του στο Twitter.

«Ήταν ένας υπέροχος πατέρας και παππούς και ο πιο αφοσιωμένος σύζυγος στην Αν για περίπου 62 χρόνια. Θα μας λείψει πολύ. Σε αγαπώ μπαμπά», έγραψε ο Στίλερ για τον 92χρονο πατέρα του, που, όπως αναφέρει, «έφυγε» από φυσικά αίτια.

Ο Τζέρι Στίλερ είχε γίνει, περισσότερο γνωστός για τον ρόλο του «Φρανκ Κοστάνζα» στην δημοφιλή κωμική σειρά «Seinfeld», αλλά και αυτόν του «Άρθουρ Σπούνερ» στο «The King of Queens».

jerry stiller will ferrel
με τον Γουίλ Φέρελ στο ξεκαρδιστικό «Zoolander»

Ο 92χρονος είχε χάσει τη σύζυγό του και μητέρα του Μπεν, Αν Μιάρα, το 2015. Οι δυό τους, όπως αναφέρει το CNNi, είχαν γνωριστεί σε ένα κάστινγκ το 1953 και, λίγα χρόνια αργότερα, έγιναν το αχτύπητο κωμικό δίδυμο «Stiller & Meara».

  • Δείτε μια απολαυστική κοινή σεκάνς του Μπεν και του Τζέρι από την κωμωδία «The Heartbreak Kid»:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This