«Τρελάθηκαν» οι Αμερικάνοι από την… κλεισούρα! Θορυβώδεις περιπτύξεις, μουσικές και γυμνές παραλαβές

Must Read

Ο εγκλεισμός λόγω καραντίνας δεν έχει δοκιμάσει τις αντοχές μονάχα των ζευγαριών, αλλά και των γειτόνων στις ΗΠΑ, όπου το θορυβώδες σεξ και η μουσική στη διαπασών δεν γνωρίζουν από ώρες κοινής ησυχίας ή τηλεργασίας.

  • Οι Αμερικανοί περνούν πλέον περισσότερο χρόνο από ποτέ στα σπίτια τους, με αποτέλεσμα οι σχέσεις τους με τους γείτονες να επαναπροσδιορίζονται, άλλοτε θετικά και άλλοτε αρνητικά. Η Κρίστι από το Σαν Ντιέγκο βρισκόταν εν τω μέσω τηλεδιάσκεψης στο Zoom με συνεργάτες της, όταν το κρεβάτι των από πάνω άρχισε να τρίζει. «Περίμενα να δω αν κάποιος από τους συνομιλητές μου θα σχολίαζε κάτι. Εκείνοι δεν το άκουγαν, όμως εμένα μου αποσπούσε την προσοχή, με άγχωνε» είπε στον «Guardian» για τους γείτονές της, που αποφάσισαν να κάνουν σεξ χωρίς να λογαριάζουν κανέναν.
  • Στο Μέριλαντ, το αστυνομικό τμήμα της περιοχής εξέδωσε προσφάτως σύσταση προς τους κατοίκους να φοράνε παντελόνι πριν βγουν από την πόρτα τους για να παραλάβουν την αλληλογραφία τους, ενώ στο Next Door, ένα μέσο κοινωνικής δικτύωσης που συνδέει γείτονες, ένας χρήστης από τη Βιρτζίνια, ονόματι Τζέρι, ζήτησε από τους γείτονές του να μη βγαίνουν από το σπίτι με τις πιτζάμες τους. Αντίστοιχα, κάτοικος της Μπέι Έρια εκμυστηρεύτηκε στο Nextdoor ότι έλεγξε τα σκουπίδια ενός γείτονα, ο οποίος εθεάθη να αγοράζει μεγάλες ποσότητες υγρών μαντιλιών, προκειμένου να σιγουρευτεί ότι τα πετάει στον σκουπιδοτενεκέ και όχι στη λεκάνη του σπιτιού του, καθώς ανησυχούσε για τα υδραυλικά της πολυκατοικίας του.
  • Τέλος, εκτός από τα «καρφώματα» στην αστυνομία για «παράνομα» πάρτι και διατάραξη κοινής ησυχίας, που έχουν την τιμητική τους, υπάρχουν και τα καρφώματα από τα βέλη του φτερωτού θεού. Η Χίλαρι από το Σινσινάτι, φανερά εκνευρισμένη, ανέφερε πριν από μερικές εβδομάδες στον «Guardian» ότι η γειτόνισσα του κάτω ορόφου κάνει one night stand με αγνώστους και αναρωτιόταν αν θα έπρεπε να το αναφέρει στην αστυνομία, δεδομένων των απαγορεύσεων στις μετακινήσεις. Όταν όμως η ρεπόρτερ της εφημερίδας επικοινώνησε εκ νέου μαζί της λίγες μέρες πριν από τη δημοσίευση του ρεπορτάζ, η Χίλαρι είχε ανεβασμένη διάθεση. Είχε αρχίσει να βγαίνει με έναν γείτονα του δικού της ορόφου.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This