Πέθανε ο Κινέζος πρέσβης στο Ισραήλ – Βρέθηκε νεκρός στο διαμέρισμά του

Must Read

Ο Κινέζος πρέσβης στο Ισραήλ βρέθηκε νεκρός το πρωί της Κυριακής στο διαμέρισμά του στο Τελ Αβίβ. Ο 58χρονος Ντου Γουέι, σύμφωνα με το σχετικό δημοσίευμα της ισραηλινής εφημερίδας «Haaretz», εντοπίστηκε νεκρός στο κρεβάτι του και φαίνεται ότι πέθανε στον ύπνο του από φυσικά αίτια. Αυτό προκύπτει από τις μέχρι στιγμής μαρτυρίες του προσωπικού του αλλά και των ανδρών των πρώτων βοηθειών, που έφτασαν στο σημείο.

Ο διπλωμάτης, που άρχισε να υπηρετεί στο Ισραήλ τον περασμένο Φεβρουάριο, άφησε πίσω του τη σύζυγό του και έναν γιο, οι οποίοι δεν είχαν μετακομίσει μαζί του στο Ισραήλ. Το υπουργείο Εξωτερικών του Ισραήλ έσπευσε να εκφράσει τα συλλυπητήριά του και δεσμεύτηκε ότι θα βοηθήσει την κινεζική πρεσβεία σε ό,τι απαιτήσουν οι διαδικασίες.
Οι διπλωματικές Αρχές όλων των χωρών επικοινώνησαν με το ισραηλινό υπουργείο Εξωτερικών προκειμένου να ζητήσουν λεπτομέρειες για τις συνθήκες θανάτου του Κινέζου, για τις οποίες έχει ήδη ξεκινήσει έρευνα.

Ο Ντου, που είχε τεθεί σε 14ημερη καραντίνα, όταν έφτασε πρώτη φορά στο Ισραήλ από την Κίνα, σε συνεντεύξεις του είχε τονίσει την υπεύθυνη στάση της χώρας του στην πανδημία. Μάλιστα, προ ημερών είχε απαντήσει στις κατηγορίες που είχε εξαπολύσει εναντίον της χώρας του ο Αμερικανός υπουργός Εξωτερικών Μάικ Πομπέο κατά την επίσκεψή του στο Ισραήλ.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This