Η αστυνομία «τσάκωσε» ξεβράκωτο διαρρήκτη μέσα σε ντουλάπα (video)

Must Read

Στην ντουλάπα του υπνοδωματίου δεν κρύβονται μόνο… οι παράνομοι εραστές. Η αστυνομία στο Στοκ ον Τρεντ της Αγγλίας ξετρύπωσε από την ντουλάπα έναν διαρρήκτη που φορούσε μόνο τα εσώρουχά του, ο οποίος βρήκε κρυψώνα εκεί, καθώς τον κυνηγούσαν, έπειτα μια αποτυχημένη προσπάθεια να κλέψει τσιγάρα από κατάστημα. Ο 29χρονος Άσλεϊ Μπόουεν καταδικάστηκε σε 30 μήνες φυλάκιση για τη διάρρηξη στο κατάστημα στις 3 Δεκεμβρίου της περασμένης χρονιάς.

Έπειτα από έναν μήνα που κρυβόταν από τις Αρχές, οι αστυνομικοί, όπως δείχνει το βίντεο από την ώρα της σύλληψής του, τον ξετρύπωσαν από την ντουλάπα, όπου προσπαθούσε να καλυφθεί μ’ ένα παλτό. «Αυτός επέμεινε αρκετές φορές να κάνει διάρρηξη κι εμείς επιμείναμε να τον πιάσουμε» σχολίασε ο αστυνομικός Ντέιβιντ Σταμπς, χωρίς ωστόσο να διευκρινίζει σε ποιον ανήκε το σπίτι όπου έγινε η σύλληψή του.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This