Έγινε της… Κορέας! Έβαλαν «κούκλες του έρωτα» στις κερκίδες, για να καλύψουν την απουσία οπαδών

Must Read

Σιγά-σιγά τα πρωταθλήματα «σπάνε τα λουκέτα» που είχαν βάλει λόγο κορωνοϊού και οι ομάδες επιστρέφουν στην ενεργό δράση. Ένα από αυτά είναι της Κορέας, στο οποίο η διοίκηση μιας ομάδας αποφάσισε να προχωρήσει σε ένα τρικ, για να μην φαίνονται άδειες οι κερκίδες της.

Η FC Seoul έβαλε πλαστικές 30 κούκλες του σεξ στις εξέδρες (25 γυναικείες και 5 ανδρικές) και προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων. Μάλιστα, κάποια από τα ομοιώματα γυναικών είχαν πάνω τους ταμπέλες που διαφήμιζαν ιστοσελίδες ερωτικού περιεχομένου, κάτι που απαγορεύεται στη χώρα…

Μετά το άγριο… κράξιμο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η διοίκηση της ομάδας αναγκάστηκε να απολογηθεί, υποστηρίζοντας πως οι συγκεκριμένες κούκλες βρέθηκαν στις κερκίδες εξαιτίας μίας «παρεξήγησης» με τον προμηθευτή, καθώς είχαν λάβει διαβεβαιώσεις ότι οι κούκλες που παρήγγειλαν δεν προορίζονταν για σεξουαλική χρήση.

 «Ζητάμε συγγνώμη από τους οπαδούς μας. Πρόθεσή μας ήταν να κάνουμε κάτι για να ελαφρύνει το κλίμα σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς. Θα εργαστούμε σκληρά ώστε να μην συμβεί ξανά κάτι τέτοιο», είπαν οι παράγοντες της FC Seoul, μετά τον σάλο που δημιουργήθηκε,

https://twitter.com/WhoAteTheSquid/status/1262068981546000386

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This