Πατέρας πλάκωσε στο ξύλο τον κομμωτή γιατί δεν του άρεσε το κούρεμα του γιου του (video)

Must Read

Πολλές φορές έχουμε φύγει από το κομμωτήριο δυσαρεστημένοι και προσπαθούμε να παρηγορηθούμε με τη φράση «μαλλί είναι θα μακρύνει». Αυτό που συνέβη όμως σε περιοχή του Μεξικό είναι ανεκδιήγητο και εξωφρενικό.

Όπως θα δείτε στο βίντεο που δόθηκε στη δημοσιότητα από τις κάμερες ασφαλείας του κομμωτηρίου, πατέρας και γιος κουρεύονταν μαζί, με τη σύζυγο και μητέρα να επιβλέπει τα κουρέματα. Φαίνεται μάλιστα να μιλάει έντονα στον κομμωτή δείχνοντας ότι διαφωνεί με το κούρεμα στον γιο της.

Εκείνη του έκανε επιπλήξεις και όπως φαίνεται ο κομμωτής ανταπέδωσε. Ο σύζυγός της όμως που άκουγε τους διαλόγους, βγήκε εκτός εαυτού και επιτέθηκε στον κομμωτή με μπουνιές. 

Σύμφωνα με το info7.mx.,ο εξαγριωμένος πατέρας έριξε τον κομμωτή στην τζαμαρία του καταστήματος, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This