Όταν η… μπόχα έφτασε μέχρι το Μαξίμου!

Κυριολεκτικά

Must Read

Δεν μιλάμε για κάποιο σκάνδαλο που είχε πρωταγωνιστή κυβερνητικό στέλεχος. Μιλάμε για κανονική μπόχα. Απλυσιά.

«Δράστης», νεοεκλεγείς βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία, παρότι ο ίδιος δεν είχε καμία σχέση με την παράταξη. Αντίθετα, 30 χρόνια πριν, ως μαθητής τότε, εξύβριζε τον πατέρα Μητσοτάκη, με την Αυριανή στην κωλότσεπη! Ο συγκεκριμένος βουλευτής λοιπόν, έχει προκαλέσει πολλές φορές απαξιωτικά σχόλια από άλλους γαλάζιους βουλευτές, άνδρες και γυναίκες, λόγω της δυσοσμίας που εκπέμπει. Με αποτέλεσμα, ακόμα και πριν την πανδημία όπου δεν υπήρχαν τα μέτρα κοινωνικής απόστασης, τα διπλανά έδρανα να μένουν άδεια!

Το ίδιο πρόβλημα όμως υπήρχε και στα πάνελ. Όπου πραγματικά όποιος καθόταν δίπλα του, δεινοπαθούσε. Ένα από τα καλά της πανδημίας, είναι ότι τώρα τον βγάζουν τις περισσότερες φορές με Skype, παρά το ότι ο ίδιος παρακαλάει να βρίσκεται ζωντανά στο στούντιο.

Το θέμα μάλιστα έφτασε και στο μέγαρο Μαξίμου, από άλλον βουλευτή γειτονικής περιφέρειας, όπου μεταξύ σοβαρού και αστείου εξέφρασε τα παράπονα του σε συνεργάτιδα του πρωθυπουργού. Η οποία όμως φάνηκε ότι γνώριζε καλά το θέμα και είπε χαριτολογώντας «μα αυτός είναι ασβός! Γι’ αυτό δεν θα γίνει ποτέ υπουργός. Γιατί θα άδειαζαν και τα υπουργικά έδρανα!»

Όπως καταλαβαίνετε, την είδηση καθώς και το παρατσούκλι την είχαν μεταφέρει ήδη άλλοι παθόντες… Και να πεις ότι δεν έχει λεφτά να πάει σε ένα καθαριστήριο, κάθε άλλο. «Έβρεχε» λεφτά στον συγκεκριμένο πριν τις εκλογές.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This