Δευτέρα, 18 Ιανουαρίου 2021

Όταν η… μπόχα έφτασε μέχρι το Μαξίμου!

Κυριολεκτικά

Δεν μιλάμε για κάποιο σκάνδαλο που είχε πρωταγωνιστή κυβερνητικό στέλεχος. Μιλάμε για κανονική μπόχα. Απλυσιά.

«Δράστης», νεοεκλεγείς βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία, παρότι ο ίδιος δεν είχε καμία σχέση με την παράταξη. Αντίθετα, 30 χρόνια πριν, ως μαθητής τότε, εξύβριζε τον πατέρα Μητσοτάκη, με την Αυριανή στην κωλότσεπη! Ο συγκεκριμένος βουλευτής λοιπόν, έχει προκαλέσει πολλές φορές απαξιωτικά σχόλια από άλλους γαλάζιους βουλευτές, άνδρες και γυναίκες, λόγω της δυσοσμίας που εκπέμπει. Με αποτέλεσμα, ακόμα και πριν την πανδημία όπου δεν υπήρχαν τα μέτρα κοινωνικής απόστασης, τα διπλανά έδρανα να μένουν άδεια!

Το ίδιο πρόβλημα όμως υπήρχε και στα πάνελ. Όπου πραγματικά όποιος καθόταν δίπλα του, δεινοπαθούσε. Ένα από τα καλά της πανδημίας, είναι ότι τώρα τον βγάζουν τις περισσότερες φορές με Skype, παρά το ότι ο ίδιος παρακαλάει να βρίσκεται ζωντανά στο στούντιο.

Το θέμα μάλιστα έφτασε και στο μέγαρο Μαξίμου, από άλλον βουλευτή γειτονικής περιφέρειας, όπου μεταξύ σοβαρού και αστείου εξέφρασε τα παράπονα του σε συνεργάτιδα του πρωθυπουργού. Η οποία όμως φάνηκε ότι γνώριζε καλά το θέμα και είπε χαριτολογώντας «μα αυτός είναι ασβός! Γι’ αυτό δεν θα γίνει ποτέ υπουργός. Γιατί θα άδειαζαν και τα υπουργικά έδρανα!»

Όπως καταλαβαίνετε, την είδηση καθώς και το παρατσούκλι την είχαν μεταφέρει ήδη άλλοι παθόντες… Και να πεις ότι δεν έχει λεφτά να πάει σε ένα καθαριστήριο, κάθε άλλο. «Έβρεχε» λεφτά στον συγκεκριμένο πριν τις εκλογές.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ