Φιλοκυβερνητική εφημερίδα ξεπλένει τον Τσίπρα με εντολή Μαξίμου

Must Read

Σας είχα γράψει ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης ήταν εξοργισμένος με την δικαστική τροπή που πήρε η υπόθεση της βίλας που νοίκιασε ο Αλέξης Τσίπρας στα Λεγραινά.

Ο λόγος είναι πως αφενός τον είχαν διαβεβαιώσει πως υπάρχουνε «ατράνταχτα στοιχεία» για «σκάνδαλο» και αφετέρου επειδή όταν ο αντίπαλος είναι 15 μονάδες κάτω στις δημοσκοπήσεις με διαλυμένη συσπείρωση, δεν του δίνεις φιλί της ζωής από το πουθενά.

Μόλις λοιπόν ο Πρωθυπουργός είδε τις απαντήσεις Τσίπρα αλλά κυρίως τα εξώδικα που έστειλε στους δημοσιογράφους και τους εκδότες που σήκωσαν την είδηση, κατάλαβε πως η όλη υπόθεση εξελίσσεται σε δώρο για τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης και κυριολεκτικά έγινε έξαλλος! Το τελευταίο που θέλει ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι έναν Τσίπρα με δικαστική απόφαση υπέρ του, να την περιφέρει και με αυτόν τον τρόπο να συσπειρώσει την κομματική του βάση αλλά και τα στελέχη του. Αλλά και να ταυτίσει την Ν.Δ. με πρακτικές που θα έχουν κριθεί συκοφαντικές από την δικαιοσύνη.

Είναι αμφίβολο εάν το επιτελείο του Τσίπρα θα κατάφερνε ποτέ να βρει τα στοιχεία που τους δίνει στο πιάτο ο Κουρτάκης.

Σε αυτό το κλίμα, ο πρωθυπουργός ήδη απαγόρευσε οποιαδήποτε επικοινωνία του επικοινωνιακού μηχανισμού της κυβέρνησης με τον έναν δημοσιογράφο που καλλιέργησε  την είδηση, με τον οποίον άλλωστε ουδέποτε είχε αγαστές προσωπικές σχέσεις.

Ενώ το σημερινό πρωτοσέλιδο της εφημερίδας Παραπολιτικά, του άλλου μέσου που σήκωσε την είδηση, μπορεί να μοιάζει καταγγελτικό αλλά στην ουσία ξεπλένει τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, με στοιχεία που αμφιβάλλω εάν ο μηχανισμός του ΣυΡιζΑ θα ήταν σε θέση να βρει! Και αυτό δεν μπορεί να έγινε παρά μόνο με εντολή του μεγάρου Μαξίμου.

Εκεί λοιπόν που όσοι σήκωσαν το σκάνδαλο υποστήριζαν πως η συγκεκριμένη βίλα θα μπορούσε να νοικιαστεί ακόμα και 1500 € την ημέρα, η εφημερίδα αποκαλύπτει ότι την καλύτερη χρονιά στην ιστορία του ελληνικού τουρισμού, το 2019, την ακριβότερη εποχή μάλιστα, μιλάμε για την εβδομάδα του Δεκαπενταύγουστου, η βίλα νοικιάστηκε με μόλις 100 € μέσω Airbnb! Όσο δηλαδή νοικιάζετε ένα τριάρι στο Κουκάκι την ίδια εποχή!
Διαψεύδοντας φυσικά όλους αυτούς που μιλούσαν για χιλιάρικα. Εννοείται ότι εφέτος που λόγω κορvνοϊού η χρονιά ήταν καταστροφική, η συγκεκριμένη βίλα θα ήταν προτιμότερο να μένει κλειστή παρά να νοικιαζόταν με 20 και 30 ευρώ την ημέρα λόγω κατάρρευσης της αγοράς.

Μένει να δούμε εάν το σχέδιο του Μαξίμου να αποτρέψει την υπόθεση να φτάσει στις δικαστικές αίθουσες, αποτραπεί. Εκεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα έχει καταγράψει μία εξαιρετικά επιτυχημένη διαχείριση κρίσης.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This