Η Μαρέβα διδάσκει αξιοπρέπεια

Must Read

Κάποιοι μικροπρεπείς, την ειρωνεύτηκαν για το ταξίδι της στην Καλαμάτα. Κάποιοι άλλοι έμαθα ότι εχθές ταξίδεψα στα Χανιά με δύο φίλες της και άρχισαν τις επιθέσεις. Στον Σκάι της επιτέθηκαν ύπουλα με το απαράδεκτο μήνυμα στην εκπομπή του Καμπουράκη, με σαφή στόχο να αποδομήσουν την προσωπικότητα της: Η «υπέρκομψη» που πάει να εμβολιαστεί»… Σχόλιο που δεν θα βλέπαμε ούτε σε λούμπεν αριστερή ιστοσελίδα.

Η αλήθεια είναι πως η Μαρέβα αντιστέκεται. Αντιστέκεται στα μέτρα που έχουν περιορίσει τις ζωές μας, που έχουν συνθλίψει την προσωπικότητά μας, που έχουν αφαιρέσει την αυτονομία μας, που έχουν ασελγήσει πάνω στο δημοκρατικό πολίτευμα και τα ανθρώπινα δικαιώματα εν γένει.

Το μήνυμα της Μαρέβας τόσο με το μότοκρός στην Πάρνηθα, με το ταξίδι στην Καλαμάτα, με το ταξίδι στα Χανιά εν μέσω απαγόρευσης, είναι ένα μάθημα αξιοπρέπειας, ένα σάλπισμα ελευθερίας. Δείχνει στους πολίτες τον δρόμο της αντίστασης στα αγγλικά μέτρα που ισοπεδώνουν οικονομία και κοινωνία. Δείχνει ότι δεν πρέπει ποτέ να πάψουμε να αμφισβητούμε, διότι η αμφισβήτηση είναι επιστήμη, είναι πολιτισμός, είναι δημοκρατία.

Αλίμονο σε αυτούς που σκύβουν το κεφάλι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This