ΑΡΧΙΚΗ ο κύριος Μάξιμος Εκνευρισμός στους επικοινωνιολόγους του Μεγάρου Μαξίμου από τις νέες φωτογραφίες του πρωθυπουργού

Εκνευρισμός στους επικοινωνιολόγους του Μεγάρου Μαξίμου από τις νέες φωτογραφίες του πρωθυπουργού

Η συνεχής παρουσία του με τα χέρια στις τσέπες θεωρείται ως επικοινωνιακό ατόπημα

Νέο πονοκέφαλο έχει προκαλέσει στους επικοινωνιολόγους του πρωθυπουργού η εμφάνισή του στην Ικαρία. Όχι για τους λόγους που πιθανόν νομίζουν οι πολίτες, δηλαδή για τον απίστευτο συνωστισμό στο τραπέζι που διοργάνωσε προς τιμήν του ο βουλευτής Σάμου κύριος Στεφανάδης ή τα βίντεο των διαμαρτυριών που δεν είδαν το φως της δημοσιότητας.

Ο λόγος του εκνευρισμού των ανθρώπων που είναι πραγματικοί επιστήμονες της επικοινωνίας και της κατασκευής προσωπικού προφίλ, είναι ότι παρά τις προσπάθειές τους, ο Κυριάκος Μητσοτάκης εμφανίστηκε πάλι με τα χέρια στις τσέπες. Αυτή τη φορά ακόμα και μπροστά σε παιδιά.

Είχε μεσολαβήσει ένα διάστημα που οι επικοινωνιολόγοι νόμιζαν πως είχαν λύσει το πρόβλημα με την συνήθεια του πρωθυπουργού να βάζει συνεχώς τα χέρια στις τσέπες, αφού ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε καταφέρει να αποφύγει αυτό το επικοινωνιακό ατόπημα, απλώς σταυρώνοντας τα χέρια οπότε ένιωθε την ανάγκη να τα βάλει στην τσέπη.

Η τακτική αυτή όμως εγκαταλείφθηκε σήμερα. Λίγο ο αέρας της Ικαρίας, λίγο η χαλαρή διάθεση, και ο πρωθυπουργός έκανε πάλι ένα επικοινωνιακό φάουλ. Το κακό είναι ότι αυτό έγινε (και) μπροστά σε παιδιά του δημοτικού.

Γι’ αυτό και προσπαθούν να τις εξαφανίσουν.

Βρείτε μας στο Google News! Κάντε κλικ εδώ!

Το newsbreak και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις! Κάνε κλικ εδώ!

Κατεβάστε το APP του newsbreak στο App Store

Κατεβάστε το APP του newsbreak στο Google Play