Κυριακή 1/8/2021

Εκνευρισμός στους επικοινωνιολόγους του Μεγάρου Μαξίμου από τις νέες φωτογραφίες του πρωθυπουργού

Η συνεχής παρουσία του με τα χέρια στις τσέπες θεωρείται ως επικοινωνιακό ατόπημα

Νέο πονοκέφαλο έχει προκαλέσει στους επικοινωνιολόγους του πρωθυπουργού η εμφάνισή του στην Ικαρία. Όχι για τους λόγους που πιθανόν νομίζουν οι πολίτες, δηλαδή για τον απίστευτο συνωστισμό στο τραπέζι που διοργάνωσε προς τιμήν του ο βουλευτής Σάμου κύριος Στεφανάδης ή τα βίντεο των διαμαρτυριών που δεν είδαν το φως της δημοσιότητας.

Ο λόγος του εκνευρισμού των ανθρώπων που είναι πραγματικοί επιστήμονες της επικοινωνίας και της κατασκευής προσωπικού προφίλ, είναι ότι παρά τις προσπάθειές τους, ο Κυριάκος Μητσοτάκης εμφανίστηκε πάλι με τα χέρια στις τσέπες. Αυτή τη φορά ακόμα και μπροστά σε παιδιά.

Είχε μεσολαβήσει ένα διάστημα που οι επικοινωνιολόγοι νόμιζαν πως είχαν λύσει το πρόβλημα με την συνήθεια του πρωθυπουργού να βάζει συνεχώς τα χέρια στις τσέπες, αφού ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε καταφέρει να αποφύγει αυτό το επικοινωνιακό ατόπημα, απλώς σταυρώνοντας τα χέρια οπότε ένιωθε την ανάγκη να τα βάλει στην τσέπη.

Η τακτική αυτή όμως εγκαταλείφθηκε σήμερα. Λίγο ο αέρας της Ικαρίας, λίγο η χαλαρή διάθεση, και ο πρωθυπουργός έκανε πάλι ένα επικοινωνιακό φάουλ. Το κακό είναι ότι αυτό έγινε (και) μπροστά σε παιδιά του δημοτικού.

Γι’ αυτό και προσπαθούν να τις εξαφανίσουν.

B559970C EFA1 44BF 926B 02C79C85732A 4AA593AB D938 418D A03A B7E7952A524A

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ