Επικοινωνιακή αντεπίθεση μέσα στη νύχτα από το Μέγαρο Μαξίμου

Πήραν φωτιά τα Social Media για να προστατεύσουν το προφίλ του Κυριάκου

Must Read

Μπροστά στο πρωτοφανές τσουνάμι διαμαρτυριών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μετά τις εικόνες με τον πρωθυπουργό και την συνοδεία του στην Ικαρία, άρχισε η αντεπίθεση από την «ομάδα ηλεκτρονικού πολέμου» του Μεγάρου Μαξίμου ώστε να διαφυλάξει το προφίλ του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη.

Με μία αριστοτεχνική κίνηση συγκρίνουν τις εικόνες της επίσκεψης του Κυριάκου Μητσοτάκη στην Ικαρία με εικόνες από την εποχή που ο Αλέξης Τσίπρας ήταν πρωθυπουργός. Και συγκεκριμένα με τις κλούβες στην Ηροδότου του Αττικού και την περιβόητη πλέον κρουαζιέρα του τέως πρωθυπουργού στο κότερο της κυρίας Παναγοπούλου.

Η φωτογραφία που κυκλοφόρησε η ομάδα που φέρεται να έχει φτιάξει ο κορυφαίος επικοινωνιολόγος των ΜΚΔ, Έρικ Θανόπουλος Παρκς, είναι η ακόλουθη:

Άσχετα με το γεγονός εάν κάποιος συμφωνεί η διαφωνεί με το περιεχόμενο της, η κινητοποίηση του μεγάρου Μαξίμου ήταν άμεση και η φωτογραφία διαμοιράστηκε μαζικά μέσα στη νύχτα από λογαριασμούς μέσων κοινωνικής δικτύωσης προσκείμενους στην κυβέρνηση. Κάτι που στον ΣυΡιζΑ δεν έχουν δει ούτε στον ύπνο τους, παρά το ότι κυβέρνησαν πέντε χρόνια.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This