Πέμπτη 29/7/2021

Επικοινωνιακή αντεπίθεση μέσα στη νύχτα από το Μέγαρο Μαξίμου

Πήραν φωτιά τα Social Media για να προστατεύσουν το προφίλ του Κυριάκου

Μπροστά στο πρωτοφανές τσουνάμι διαμαρτυριών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μετά τις εικόνες με τον πρωθυπουργό και την συνοδεία του στην Ικαρία, άρχισε η αντεπίθεση από την «ομάδα ηλεκτρονικού πολέμου» του Μεγάρου Μαξίμου ώστε να διαφυλάξει το προφίλ του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη.

Με μία αριστοτεχνική κίνηση συγκρίνουν τις εικόνες της επίσκεψης του Κυριάκου Μητσοτάκη στην Ικαρία με εικόνες από την εποχή που ο Αλέξης Τσίπρας ήταν πρωθυπουργός. Και συγκεκριμένα με τις κλούβες στην Ηροδότου του Αττικού και την περιβόητη πλέον κρουαζιέρα του τέως πρωθυπουργού στο κότερο της κυρίας Παναγοπούλου.

Η φωτογραφία που κυκλοφόρησε η ομάδα που φέρεται να έχει φτιάξει ο κορυφαίος επικοινωνιολόγος των ΜΚΔ, Έρικ Θανόπουλος Παρκς, είναι η ακόλουθη:

3A71AD06 3947 42C4 800E 939175A9E130Άσχετα με το γεγονός εάν κάποιος συμφωνεί η διαφωνεί με το περιεχόμενο της, η κινητοποίηση του μεγάρου Μαξίμου ήταν άμεση και η φωτογραφία διαμοιράστηκε μαζικά μέσα στη νύχτα από λογαριασμούς μέσων κοινωνικής δικτύωσης προσκείμενους στην κυβέρνηση. Κάτι που στον ΣυΡιζΑ δεν έχουν δει ούτε στον ύπνο τους, παρά το ότι κυβέρνησαν πέντε χρόνια.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ