Δευτέρα, 1 Μαρτίου 2021

Το Μαξίμου είχε δώσει εντολή στην Μενδώνη να καλύψει τον Λιγνάδη

Δεν πίστευαν στα αυτιά τους όταν άκουγαν την συνέντευξη τύπου!

Η συνέντευξη τύπου της Λίνας Μενδώνη που άνοιξε τον ασκό του Αιόλου, ήταν σε απόλυτη συνεννόηση με το μέγαρο Μαξίμου και προσωπικά τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη. Αυτό όμως που δεν ήταν σε συνεννόηση, ήταν η σφοδρή επίθεση της υπουργού πολιτισμού στο πρόσωπο του Δημήτρη Λιγνάδη με εξαιρετικά σκληρούς χαρακτηρισμούς.

Το μέγαρο Μαξίμου επιθυμούσε μία νερόβραστη συνέντευξη από την οποία δεν θα βγουν ειδήσεις, αλλά θα παρέπεμπε όλες τις καταγγελίες στην δικαιοσύνη, ενώ θα έπρεπε να προστατευθεί ο πρωθυπουργός από οποιαδήποτε διασύνδεση με τον συλληφθέντα πλέον σκηνοθέτη.

Όλα έβαιναν καλός, η υπουργός πολιτισμού διέψευσε την ύπαρξη οποιασδήποτε προσωπικής σχέσεις του πρωθυπουργού με τον Λιγνάδη, όπως και τυχόν δική της προσωπική σχέση. Εκεί όμως που κιτρίνισαν στο Μαξίμου, ήταν όταν η Λίνα Μενδώνη επιτέθηκε με βαρύτατους χαρακτηρισμούς κατά του Λιγνάδη. Αυτό παρά το γεγονός ότι είχε εντολή να αποφύγει οποιαδήποτε προσωπική επίθεση στον σκηνοθέτη και να παραπέμψει όλες τις σχετικές ερωτήσεις στις αποφάσεις της ελληνικής δικαιοσύνης.

Οι χαρακτηρισμοί επικίνδυνος άνθρωπος και ο ισχυρισμός περί εξαπάτησης της υπουργού από αυτόν τον επικίνδυνο άνθρωπο, τίναξαν στον αέρα τον σχεδιασμό του Μαξίμου. Γι’ αυτό και ακολούθησαν νουθεσίες περί παραίτησης της Λίνας Μενδώνη η οποία όμως δεν πρόκειται να τους κάνει τη χάρη.

Εάν ο πρωθυπουργός επιθυμεί την αποχώρηση και την αντικατάσταση της υπουργού πολιτισμού, θα πρέπει να την αποπέμψει ο ίδιος. Με ό,τι αυτό συνεπάγεται.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ