Πέμπτη, 22 Απρ 2021

Ο Μητσοτάκης «απάντησε» στον Σαμαρά χτυπώντας τον «υπαρχηγό» του!

Πραγματικός... Μητσοτάκης αποδεικνύεται ο Κυριάκος!

Πίσω από την υπόθεση του βουλευτή Χρυσομάλλη που «πιάστηκε» σε συνάντηση στο ξενοδοχείο στο Κολωνάκι μετά τις 9 το βράδυ και χωρίς να φοράει προστατευτική μάσκα με αποτέλεσμα να του επιβληθεί διοικητικό πρόστιμα 300 ευρώ, δεν βρίσκεται κάποια διάθεση «απόδειξης ισονομίας» της κυβέρνησης.

Άλλωστε, στον πρώτο που θα έπρεπε να έχει επιβληθεί πρόστιμο και ανάλογες διοικητικές κυρώσεις, θα ήταν ο ίδιος ο πρωθυπουργός και οι παρέες του στις διάφορες συνάξεις και εξορμήσεις.
Η αλήθεια είναι ότι το χτύπημα στον βουλευτή Μεσσηνίας της ΝΔ Μίλτο Χρυσομάλλη αλλά και ο διασυρμός που ακολούθησε με την διαρροή του συμβάντος σε όλα τα φιλοκυβερνητικά μέσα όπως και η «αυστηρή επίπληξη» από τον Γενικό Γραμματέα της Κ.Ο., Ιωάννη Μπούγα, ήταν η …απάντηση Μητσοτάκη στον Αντώνη Σαμαρά!

Στο Μέγαρο Μαξίμου βλέπετε θεωρούν τον Μεσσήνιο βουλευτή κ. Χρυσομάλλη ως «υπαρχηγό» του Αντώνη Σαμαρά, αν και ο τίτλος αυτός θεωρείται υπερβολικός από «λοχαγό» του τ. Πρωθυπουργού με τον οποίον μίλησα.

Σε κάθε περίπτωση, ο Αντώνης Σαμαράς δεν είναι από αυτούς που αφήνουν τους φίλους τους έρμαια στις διαθέσεις οποιουδήποτε. Ακόμα και του ίδιου του πρωθυπουργού.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ