Τρίτη, 13 Απρίλιος 2021

Σείστηκε το Παγκράτι με την Αλεξία Μπακογιάννη!

Με εκπληκτικές μουσικές επιλογές έσπασε την μονοτονία της καραντίνας

Τσικνοπέμπτη χθες, η οποία όμως δεν είχε καμία σχέση με την Τσικνοπέμπτη που γνωρίζουμε και γιορτάζαμε στο παρελθόν. Μουντή, μονότονη, κατηφής, καταθλιπτική.

Όχι όμως και στο Παγκράτι! Διότι εκεί, η εκθαμβωτική Αλεξία Μπακογιάννη φρόντισε να σπάσει την μονοτονία και την κατήφεια, ακόμα και αν αυτή έχει επιβληθεί με ευθύνη του θείου της, Κυριάκου Μητσοτάκη.

Με μουσική στη διαπασών και πολύ κέφι η Αλεξία Μπακογιάννη ξεσήκωσε την γειτονιά αλλά και την ευρύτερη περιοχή, σκορπίζοντάς χαρά και ανέμελες στιγμές σε όσους είχαν την τύχη να μένουν κοντά στο σπίτι της.

Κάποιες κακές γλώσσες μπορούν να μιλήσουν για «Κορωνοπάρτι Τσικνοπέμπτης», λόγω της ισχυρής παρουσία της αστυνομίας στην περιοχή, που μάλιστα είχε αποκλείσει και τον δρόμο. Μιλάμε για πολλούς αστυνομικούς, σε σημείο που κάποιοι περίοικοι να αναρωτηθούν «μα τι γίνεται; Ο Κυριάκος έχει έρθει»;

Αυτό όμως δεν ισχύει. Δεν είναι δυνατόν μέλος της οικογένειας Μητσοτάκη να παραβιάσει νόμους και κανόνες. Άλλωστε, μπορεί να έχει γενέθλια ο Κυριάκος Μητσοτάκης εχθές, αλλά θεωρούμε δύσκολο εώς απίθανο να τα γιορτάζει στο σπίτι της ανιψιάς του.

Μπορεί και οι αστυνομικοί λόγω της πίεσης των ημερών, να έσπευσαν στο σημείο για να απολαύσουν τις εκπληκτικές μουσικές επιλογές της Αλέξιας. Είναι κι αυτό μια εξήγηση.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ