Τρίτη, 20 Απρ 2021

Η απουσία της Μαρέβας επηρεάζει την εικόνα της κυβέρνησης

Διχογνωμία στο Μαξίμου για την επικοινωνιακή απουσία της συζύγου

Εμφανής είναι πλέον η απουσία της Μαρέβας Μητσοτάκη γεγονός που επηρεάζει συνολικά την εικόνα της κυβέρνησης. Γεγονός που μάλιστα πλέον προβληματίζει τους επικοινωνιολόγους του Μεγάρου Μαξίμου, ακόμα και αυτούς που διαφωνούσαν στο παρελθόν με τις δημόσιες εμφανίσεις της.

Από τα κάλαντα των εορτών έως τα γενέθλια του πρωθυπουργού, η απότομη παύση των δημοσίων εμφανίσεων, ειδικά αυτών στο πλευρό του Κυριάκου Μητσοτάκη, επιτείνει την εικόνα φθοράς της κυβέρνησης, όπως αυτή αποτυπώνεται στα ποιοτικά στοιχεία των δημοσκοπήσεων.

Η αλήθεια είναι ότι η Μαρέβα Μητσοτάκη εκπροσωπεί το μοντέλο της επιτυχημένης γυναίκας, διαθέτοντας το τρίπτυχο της επιτυχίας: Σύζυγος, Μητέρα, αυτοδημιούργητη επιχειρηματίας. Γεγονός που συνέβαλε καταλυτικά στην εικόνα της κυβέρνησης και προσωπικά του πρωθυπουργού.

Οι λόγοι που η Μαρέβα αποσυρθεί όχι και τόσο διακριτικά, μάλλον άκομψα από το προσκήνιο δεν είναι γνωστοί. Εάν πάντως πρόκειται για κάποια εισήγηση Συμβούλου του πρωθυπουργού, τότε μιλάμε για επικοινωνιακή αυτοκτονία. Οι πληροφορίες μου πάντως λένε ότι η πλειοψηφία των επιτελών του πρωθυπουργού, θεωρούν την επιστροφή της στο προσκήνιο απαραίτητη.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ