Σάββατο 24/7/2021

Η Μαρέβα πάλι στο πλευρό του Κυριάκου!

Έκλεψε την παράσταση με την σεμνότητα της

Το ανακαινισμένο συγκρότημα της Εθνικης Πινακοθήκης επισκέφτηκε σήμερα ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Και τους παρευρισκόμενους περίμενε μία ευχάριστη έκπληξη. Μετά από πολύ καιρό βρέθηκε στο πλευρό του η σύζυγος του Μαρέβα Μητσοτάκη, δίνοντας μία ανάσα στο επικοινωνιακό επιτελείο του μεγάρου Μαξίμου.

Σας είχα ενημερώσει άλλωστε πρώτος ότι η πολύμηνη απουσία της Μαρέβα από το πλευρό του Κυριάκου, προβλημάτιζε το επικοινωνιακό επιτελείο, διότι η σύζυγος του πρωθυπουργού είναι ένα πολύτιμο όπλο στην επικοινωνία της κυβέρνησης. Συμβολίζει όλα αυτά που εκφράζουν μία σύγχρονη γυναίκα. Η Μαρέβα είναι μητέρα, σύζυγος, πετυχημένη και αυτοδημιούργητη επιχειρηματίας. Ένα τρίπτυχο πραγματικά ακαταμάχητο.

B8E6E3F4 474A 4977 A8AD 9C6F23C18B28

Η απουσία της όμως είχε κοστίσει επικοινωνιακά στην κυβέρνηση και αυτός είναι ο λόγος που επανήλθε στο πλευρό του πρωθυπουργού, με μία απαράμιλλη σεμνότητα, αφού δεν αναφερόταν καν στην επίσημη ανακοίνωση! Πράγμα περίεργο, αφού ήταν εκεί σε όλη τη διάρκεια της επίσκεψης.

Δεν ξέρουμε ποιος επικοινωνιακός εγκέφαλος είχε την φαεινή ιδέα να εξαφανίσει την Μαρέβα Μητσοτάκη τόσους μήνες, είναι όμως βέβαιο ότι η επιστροφή της θα δώσει επικοινωνιακή ανάσα στην κυβέρνηση.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ