Η Μαρέβα πάλι στο πλευρό του Κυριάκου!

Έκλεψε την παράσταση με την σεμνότητα της

Must Read

Το ανακαινισμένο συγκρότημα της Εθνικης Πινακοθήκης επισκέφτηκε σήμερα ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Και τους παρευρισκόμενους περίμενε μία ευχάριστη έκπληξη. Μετά από πολύ καιρό βρέθηκε στο πλευρό του η σύζυγος του Μαρέβα Μητσοτάκη, δίνοντας μία ανάσα στο επικοινωνιακό επιτελείο του μεγάρου Μαξίμου.

Σας είχα ενημερώσει άλλωστε πρώτος ότι η πολύμηνη απουσία της Μαρέβα από το πλευρό του Κυριάκου, προβλημάτιζε το επικοινωνιακό επιτελείο, διότι η σύζυγος του πρωθυπουργού είναι ένα πολύτιμο όπλο στην επικοινωνία της κυβέρνησης. Συμβολίζει όλα αυτά που εκφράζουν μία σύγχρονη γυναίκα. Η Μαρέβα είναι μητέρα, σύζυγος, πετυχημένη και αυτοδημιούργητη επιχειρηματίας. Ένα τρίπτυχο πραγματικά ακαταμάχητο.

Η απουσία της όμως είχε κοστίσει επικοινωνιακά στην κυβέρνηση και αυτός είναι ο λόγος που επανήλθε στο πλευρό του πρωθυπουργού, με μία απαράμιλλη σεμνότητα, αφού δεν αναφερόταν καν στην επίσημη ανακοίνωση! Πράγμα περίεργο, αφού ήταν εκεί σε όλη τη διάρκεια της επίσκεψης.

Δεν ξέρουμε ποιος επικοινωνιακός εγκέφαλος είχε την φαεινή ιδέα να εξαφανίσει την Μαρέβα Μητσοτάκη τόσους μήνες, είναι όμως βέβαιο ότι η επιστροφή της θα δώσει επικοινωνιακή ανάσα στην κυβέρνηση.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This