Το Μαξίμου κατά της επιτροπής λοιμωξιολόγων

Τέρμα τα «Σωτήρη» μου

Must Read

Τέρμα οι φιλοφρονήσεις. Το μέγαρο Μαξίμου και προσωπικά ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης είναι έξαλλος με την επιτροπή των επιστημόνων, η οποία μέχρι πρότινος αποτελούσε κάτι σαν την «ιερή αγελάδα» της κυβέρνησης.

Το γεγονός ότι η Ελλάδα απέτυχε παταγωδώς στην διαχείριση της πανδημίας, βρίσκεται στην χειρότερη επίδοση από πλευράς των μέτρων που έχουν παρθεί παγκοσμίως, μας περνάει μόνο ο Λίβανος, έχουμε ξεπεράσει ακόμα και την Βενεζουέλα, αλλά την ίδια στιγμή καταγράφουμε θλιβερό ρεκόρ στους θανάτους επί των κρουσμάτων, προκαλεί τριγμούς.

Η αλήθεια είναι ότι ο πρωθυπουργός είχε περιβάλλει με απόλυτη εμπιστοσύνη την επιτροπή λοιμωξιολόγων, δίνοντας της την απαραίτητη προστασία, καθώς και πολιτική και μιντιακή κάλυψη.

Όποιος υπουργός τολμούσε να καταφερθεί δημοσίως κατά της επιτροπής, αντιμετώπιζε την οργή του ίδιου του πρωθυπουργού. Στις εφημερίδες που πρόσκεινται στο μέγαρο Μαξίμου, η επιτροπή ήταν πραγματικά στο απυρόβλητο.

Αυτό έλαβε τέλος. Ο πρωθυπουργός θεωρεί την επιτροπή και τους επιστήμονες υπεύθυνους για την κατάρρευση τόσο του συστήματος υγείας, όσο φυσικά και της οικονομίας που οδηγεί σε απόγνωση την κοινωνία. Κυρίως όμως δεν θα το συγχωρήσει ποτέ ότι τον παρέσυραν τον Ιούνιο του 2020 να κάνει μία επική ομιλία στο ελληνικό κοινοβούλιο, όπου και διαβεβαίωνε το πανελλήνιο πως το φθινόπωρο θα άρχιζε η ανάκαμψη και «ο ήλιος θα έλαμπε στην καρδιά του Χειμώνα».

Αυτός είναι και ο λόγος της οργισμένη παρέμβαση του υπουργού επικρατείας Γιώργου Γεραπετρίτη κατά την διάρκεια της προχθεσινής συνεδρίασης της επιτροπής.

Θα ακολουθήσουν ακόμα χειρότερες καταστάσεις, χωρίς να αποκλείουμε και τυχόν ποινική διερεύνηση ευθυνών των επιστημόνων που χάραξαν την κυβερνητική πολιτική.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This