Ανοιχτή γραμμή Μαξίμου – Φουρθιώτη;

Σοβαρότατη, επώνυμη καταγγελία

Must Read

Υπήρχε ως φήμη, κυρίως από το αστυνομικό ρεπορτάζ μετά την έρευνα στα κινητά του γνωστού παρουσιαστή Μένιου Φουρθιώτη, προφυλακισμένου πλέον στις φυλακές Κορυδαλλού.

Είχε υπάρξει και σχετικό δημοσίευμα σε φιλοκυβερνητική μάλιστα εφημερίδα, την Άποψη, σύμφωνα με την οποία ο υπουργός επικρατείας Γιώργος Γεραπετρίτης και όχι ο υπουργός προστασίας του πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης πρωταγωνίστησε στο σκάνδαλο φύλαξης του παρουσιαστή.

Τώρα, έρχεται και το άρθρο του Νίκου Καραχάλιου στο Antinews, και στο οποίο υπάρχει ευθεία αναφορά για σχέσεις Φουρθιώτη – Μαξίμου.

Η αναφορά είναι η ακόλουθη:

ΑΡΕΤΗ 4η: ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΩΣΤΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ, ΟΧΙ ΛΑΘΟΣ ΚΟΛΛΗΤΩΝ

Ο Κωνσταντίνος Καραμανλής έκανε παρέα με τον Δημήτρη Χορν και ο Ανδρέας Παπανδρέου με τη Μελίνα Μερκούρη. Εσύ αρνείσαι πως έκανες παρέα και μαθήματα ορθοφωνίας με τον Λιγνάδη (απλά δανειζόσουν ελικόπτερα από τον Στόλο εν μέσω κρίσης στο Αιγαίο για να πας να τον θαυμάσεις στην Επίδαυρο) και επίσης γράφεται (χωρίς να διαψεύδεται) πως οι άμεσοι συνεργάτες σου (βλ. Γεραπετρίτης και «Κωνσταντίνα Μαξίμου») επικοινωνούσαν με τον Φουρθιώτη…!!!

Ο Κώστας Καραμανλής είχε κοντά του τον Σταύρο Ξαρχάκο και τη Νανά Μούσχουρη, τον συνθέτη Σταμάτη Σπανουδάκη και ο μέντοράς σου, ο Κώστας Σημίτης είχε σύμβουλό του τον εξαιρετικό συγγραφέα Νίκο Θέμελη και όχι τον -κατά δήλωσή του- ερωτοχτυπημένο Άλεξ Πατέλη, που έχεις για Οικονομικό Σύμβουλο εσύ.

Έτσι λοιπόν ξεπέφτει το Πρωθυπουργικό Γραφείο σιγά-σιγά και σε κύρος και σε αξιοπιστία και σε αποτελεσματικότητα.

Από τους γίγαντες στους παρατρεχάμενους, από τους συγγραφείς στα ανέκδοτα, από τους καθηγητές που κοσμούσαν τα ψηφοδέλτια Επικρατείας και τα γραφεία στο Μαξίμου, στους «καναπέδες» που επίσης (δημοσιεύεται χωρίς να διαψεύδεται) άραζαν «καπέδες», ενώ την ίδια στιγμή οι κακάσχημες μαύρες φάτσες τους στόλιζαν τα δελτία των καταζητούμενων στα αστυνομικά τμήματα της επικράτειας…

Είναι απλά ντροπή… Γιατί προτιμάς να «ντύνεσαι» με τη σημαία των ΛΟΑΤΚΙ, αντί με τα μαύρα υπερήφανα πουκάμισα της ιδιαίτερης πατρίδας σου; Δεν αντιλαμβάνομαι την επιλογή. Είναι ενδεχόμενα εκλογικά ωφέλιμη; Είναι υπερδικαιωματισμός; Πάντως σύμφωνο με τις αρχές του κόμματος των οικογενειαρχών δεν είναι…

Αυτή είναι η επίμαχη αναφορά του πρώην Γραμματέα Πολιτικού Σχεδιασμού και Προγράμματος της ΝΔ, Νίκου Καραχάλιου.

Η οποία φυσικά έρχεται να προστεθεί στις σοβαρότατες καταγγελίες του πρώην υπουργού εργασίας Γιάννη Βρούτση, τις οποίες διερευνά ενδελεχώς η δικαιοσύνη και ήδη 11 μάρτυρες της επιβεβαιώνουν, για το θράσος με το οποίο ο παρουσιαστής μαζί με την κουστωδία που εισέβαλε στο υπουργείο και τον απειλούσε ότι εάν δεν του κάνει τα χατίρια, δεν θα παραμείνει υπουργός!

Όντως, ο Γιάννης Βρούτσης δεν παρέμεινε υπουργός. Όσο καλοπροαίρετος και αν είναι κάποιος, γνωρίζει πολύ καλά ότι τους υπουργούς τους καρατομεί το Μέγαρο Μαξίμου.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

O Xρήστος Βολικάκης βρέθηκε θετικός σε έλεγχο ντόπινγκ για τους Ολυμπιακούς του 2016: Πως το σχολίασε;

Ο αθλητής της ποδηλασίας Χρήστος Βολικάκης, τον οποίο είδαμε στο φετινό Survivor, βρέθηκε θετικός σε απαγορευμένη ουσία σε έλεγχο...

More Articles Like This