Ανθρωπος στο Μαξίμου κατασκευάζει τις επιθέσεις κατά Δένδια

Κατασκευαστής εναντίον ντίλερ;

Must Read

Οι επιθέσεις κατά του υπουργού εξωτερικών Νίκου Δένδια που τον παρουσιάζουν ως «ντίλερ» ιδιωτικών εταιρειών, κατασκευάζονται από άνθρωπο του Μεγάρου Μαξίμου, ο οποίος όμως είναι ένα βήμα πριν την έξοδο.

Και όρος «κατασκευάζονται» που χρησιμοποιώ, δεν είναι καθόλου τυχαίος. Αφού τα συμφέροντα πίσω από την αντιδικία, είναι και κατασκευαστικά.

Έκτός φυσικά από τα αυταπόδεικτα πολιτικά συμφέροντα, καθώς ο παράγοντας του Μαξίμου γλυκοκοιτάει εδώ και μήνες την θέση του Νίκου Δένδια, όχι επειδή μπορεί να προσφέρει κάτι παραπάνω στην πατρίδα, αλλά επειδή με τις δηλώσεις του έχει δώσει στίγμα ότι μπορεί να προσφέρει κάτι παραπάνω στις πατρίδες των άλλων. Που όλως τυχαίως, επιβουλεύονται την δικιά μας πατρίδα.

Μπορεί και ο ίδιος ο πρωθυπουργός να αντιμετωπίζει τον Νίκο Δένδια με ψυχρότητα, εάν όμως κάνει το ολέθριο λάθος και δείξει την έξοδο του παράγοντα από το Μέγαρο Μαξίμου, τοποθετώντας τον όμως στο υπουργείο εξωτερικών, τότε πολύ φοβάμαι ότι τα αποτελέσματα για το έθνος θα παραπέμπουν σε αυτά του δικτάτορα Ιωαννίδη. Που και αυτόν τον είχε «αγαπήσει» πολύ μία ξένη δύναμη.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This