Κόκκινος συναγερμός στο Μαξίμου από την δημοσκόπηση της MRB

Επανέρχεται το σενάριο των πρόωρων εκλογών

Must Read

Αναστάτωση και μεγάλο προβληματισμό προκάλεσε στο μέγαρο Μαξίμου η δημοσκόπηση της MRB που έσκασε σαν βόμβα.

Παρά την μεγάλη επικοινωνιακή προσπάθεια που κάνει η κυβέρνηση και την συνεχή προβολή που έχουν οι υπουργοί της και φυσικά ο ίδιος ο πρωθυπουργός, τα στοιχεία δείχνουν ότι όλοι πλην Δένδια και Πιερακάκη βρίσκονται στο κόκκινο. Το ίδιο ισχύει και για τον Κυριάκο Μητσοτάκη που βλέπει πλέον τις θετικές απόψεις να εξανεμίζονται και τις αρνητικές να εκτινάσσονται.

Οι έμπειροι σύμβουλοι του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη βλέποντας αυτή την εξέλιξη η οποία μάλιστα δεν δικαιολογείται από την εποχή, διότι παραδοσιακά στην καρδιά του καλοκαιριού τα συναισθήματά του εκλογικού σώματος είναι πιο θετικά αναφορικά με την εκάστοτε κυβέρνηση, διαβλέπουν ένα «τσουνάμι» τον Σεπτέμβριο.

Όπως όλα δείχνουν, ο τουρισμός θα τινάξει τον προϋπολογισμό στον αέρα και το νέο κύμα της πανδημίας θα οδηγήσει στην λήψη νέων μέτρων που θα εντείνουν την λαϊκή δυσαρέσκεια. Ενώ τα ταμεία έχουν ήδη αδειάσει και δεν θα υπάρχει καμία δυνατότητα οικονομικής στήριξης όλων αυτών που θα πληγούν από την παράταση της υγειονομικής κρίσης. Αντίθετα, εκατοντάδες χιλιάδες εργαζόμενοι και επιτηδευματίες στον τουρισμό βρίσκονται ήδη στο φάσμα της φτώχειας μεσούσης μάλιστα της τουριστικής περιόδου!

Η εικόνα κατάρρευσης λοιπόν που προκύπτει στην δημοτικότητα του πρωθυπουργού και σχεδόν του συνόλου των υπουργών, αναζωπυρώνει την συζήτηση για πρόωρες εκλογές τον Οκτώβριο. Σε αντίθετη περίπτωση, οι επιτελείς του πρωθυπουργού βλέπουν επανάληψη του σεναρίου του 2011, όπου ο Γιώργος Παπανδρέου απλώς παρέδωσε την κυβέρνηση.

Σε αυτό το σενάριο συνεχίζουν να αντιδρούν σθεναρά τα δύο κέντρα εξουσίας του Μεγάρου Μαξίμου. Αν και μία θέση στο επικρατείας για τον κύριο Γεραπετρίτη και τον κύριο Σκέρτσο μάλλον θα τους κάνει να αλλάξουν γνώμη.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This