«Δεν του το προτείναμε εμείς»!

Διαψεύδουν οι επικοινωνιολόγοι του Μαξίμου ότι το Yale ήταν δικιά τους ιδέα

Must Read

Το έμαθα από εξαιρετικά έγκυρη πηγή και οφείλω να σας το μεταφέρω.

Λέγεται τις τελευταίες ημέρες, ότι η «έμπνευση» του Κυριάκου Μητσοτάκη να κοινοποιήσει το ταξίδι του στις Ηνωμένες Πολιτείες μέσω του κυβερνητικού εκπροσώπου, ήταν ιδέα της επικοινωνιακής ομάδας του Μεγάρου Μαξίμου. Ε, λοιπόν αυτό δεν ισχύει!

Η απόφαση του για το ταξίδι, προκειμένου να εγγράψει την κόρη του στο πανεπιστήμιο, ήταν αποκλειστικά δική του. Δεν ήταν δηλαδή κάποιο επικοινωνιακό τέχνασμα για να αντιστρέψει την ατζέντα μετά τις πυρκαγιές, τον υποχρεωτικό εμβολιασμό και την νέα έκρηξη της πανδημίας.

Αντίθετα, η επικοινωνιακή ομάδα του Μαξίμου τραβάει τα μαλλιά της, βλέποντας αυτή την τρομερή αστοχία του πρωθυπουργού να δημιουργεί δυσμενέστατες συνέπειες στην εικόνα του, χειρότερες ακόμα και από τις φωτιές.

Ήταν δηλαδή μία απολύτως άστοχη κίνηση, ακριβώς την στιγμή που δεκάδες χιλιάδες οικογένειες έβλεπαν τα παιδιά τους να μένουν αδίκως εκτός πανεπιστημίων μετά από μία βάρβαρη χρονιά. Και κάποιες χιλιάδες γονείς των οποίων τα παιδιά σπουδάζουν στην Αμερική, να μην έχουν το δικαίωμα να πάνε να τα εγγράψουν, διότι απλούστατα δεν μπορούσαν να πάρουν βίζα.

Λογικό είναι λοιπόν οι επικοινωνιολόγοι να βρίσκονται σε απόγνωση μετά από αυτή την πολιτική γκάφα που κάνει τον πρωθυπουργό να μοιάζει με Μαρία Αντουανέτα σε πολύ δύσκολες στιγμές για το λαό.

Διπλό χτύπημα…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This