Γιώργος Γεραπετρίτης: Από την αυλή του Γιώργου Παπανδρεου, χειροκροτητής του Κώστα Καραμανλή!

Δεν πίστευαν στα μάτια τους όσοι έβλεπαν τον υπουργό επικρατείας να χειροκρότα με ενθουσιασμό τον πρώην πρωθυπουργό!

Must Read

Το είδαμε και αυτό, τι άλλο θα δούμε; Ο «wannabe πρωθυπουργός» Γιώργος Γεραπετρίτης πήγε στην εκδήλωση του Ιδρύματος «Κωνσταντίνος Καραμανλής» και χειροκροτούσε μανιωδώς τον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή κατά την ομιλία του!

Μάλιστα φαίνεται πως διοχέτευσε, σε φίλα προσκείμενη παραπολιτική στήλη καθημερινής εφημερίδας, ότι έδινε τον τόνο του χειροκροτήματος κατά τη διάρκεια της ομιλίας του Κώστα Καραμανλή!  Μόνο που τα παραπολιτικά της «Δημοκρατίας» σήμερα τον «προσγείωσαν» κανονικά από τον οίστρο των υπερβολών του, αποκαλύπτοντας ότι ναι μεν χειροκροτούσε μανιωδώς, όμως ο Κώστας Καραμανλής χειροκροτήθηκε στην αρχή και στο τέλος της ομιλίας του. Όχι κάπου στη μέση, και πολύ περισσότερο όχι λόγω Γεραπετρίτη, που πέρασε απαρατήρητος και μόνος καθώς το περιβάλλον εκεί του ήταν καταφανώς ξένο.

Από τον Γιώργο Γεραπετρίτη όλα  μπορεί να τα περιμένει κανείς, ακόμα και την «Καραμανλική» του χειροκροτητική έκρηξη.  Μας έχει συνηθίσει στο να «κόβει βόλτες» όπου βρει στέγη στο πολιτικό σκηνικό, ενώ ποτέ, ως την εποχή Μητσοτάκη, δεν είχε οποιαδήποτε σχέση με τη ΝΔ.  Δεν ξεχνάμε ότι ο Γιώργος Γεραπετρίτηςξεκίνησε από το ΠΑΣΟΚ, από την «αυλή» του Γιώργου Παπανδρέου όταν ήταν πρωθυπουργός.  Τότε, πήγε να «πουλήσει» στο ΓΑΠ το ανέκδοτο του «επιτελικού κράτους», το οποίο τελικά πάσαρε στον εύπιστο Κυριάκο Μητσοτάκη.  Διότι ο ΓΑΠ μπορεί να μην είναι ιδιαίτερα ευφυής, είχε όμως τότε κοντά του τον «μεγάλο» Χάρη Παμπούκη.  Ο οποίος πήρε χαμπάρι τα περί επιτελικού κράτους φληναφήματα  τύπου Γεραπετρίτη και αυτός έφυγε κακήν κακώς από την «αυλή» του ΓΑΠ.

Το γιατί ο Γιώργος Γεραπετρίτης ανέβηκε στη Φιλοθέη για να χειροκροτήσει τον Κώστα Καραμανλή δεν είναι δύσκολο να το καταλάβει κανείς.  Εκλογές έρχονται, και ο «επικρατείας» βουλευτής και υπουργός  ψάχνει εκλογική περιφέρεια και πελατεία να κατέβει, με την αμέριστη στήριξη του «συγκροτήματος» Μαρινάκη.  Σε αυτό το δύσκολο σταυρόλεξο των εκλογών ο Γιώργος Γεραπετρίτης δεν έχει ως τώρα λύσεις, αφού η απήχησή του στην κοινή γνώμη είναι, όπως δείχνουν όλες οι δημοσκοπήσεις, από ελάχιστη ως ανύπαρκτη.

Νάσου λοιπόν ο Γιώργος Γεραπετρίτης στο Ίδρυμα «Κωνσταντίνος Καραμανλής», μήπως και στις εκλογές «στραβωθούν» οι Καραμανλικοί νεοδημοκράτες και τον ψηφίσουν, πιστεύοντας ότι προσχώρησε σε αυτό το μεγάλο τμήμα της ΝΔ.  Μόνο που οι Καραμανλικοί της ΝΔ ξέρουν καλά τον Γιώργο Γεραπετρίτη, ενώ εκείνος – ως ευκαιριακός «μουσαφίρης» που είναι – φυσικά και δεν ξέρει καθόλου και την πραγματική ΝΔ και τους γνήσιους Καραμανλικούς.  Τη μόνη ΝΔ που ξέρει ο Γιώργος Γεραπετρίτης είναι η μεταλλαγμένη παράταξη της «αυλής» του Κυριάκου Μητσοτάκη, όπου έχει βρει καταφύγιο πριν ξεκινήσει, όταν δύσει το άστρο Μητσοτάκη, «γι’ άλλες πολιτείες».

Ο Γιώργος Γεραπετρίτης, ως καθαρόαιμος πολιτικός καιροσκόπος, σκέφτεται με τοπνεύμα της λαϊκής φράσης «καμμιά δουλειά δεν είναι ντροπή».  Απλώς δεν ξέρει – αυτός είναι, όπως καθένας γνωρίζει – ότι αυτό ισχύει μόνο όταν η «ντροπή δεν γίνεται δουλειά».  Σε αυτό το στάδιο είναι πια ο Γιώργος Γεραπετρίτης, με την αυτονόητη διευκρίνηση ότι μιλάμε για πολιτική ντροπή και δουλειά, για να μην παρεξηγηθούμε.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This