Ποδηλατάδα στο Τατόι για τον Κυριάκο, υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας

Υποδειγματικά λειτουργεί η ασφάλεια του πρωθυπουργού

Must Read

Ένα πραγματικό δείγμα της αναβάθμισης του κρατικού μηχανισμού, αποτελούν τα μέτρα ασφαλείας για τον πρωθυπουργό, ακόμα και στις πιο απλές δραστηριότητες του.

Η Ελλάδα αναβαθμίζεται και οι μηχανισμοί προστασίας των υψηλών προσώπων παραπέμπουν σε προηγμένα κράτη σε θέματα ασφάλειας, όπως οι ΗΠΑ, η Κίνα και η Βόρειος Κορέα.

Η σημερινή ποδηλατάδα του Κυριάκου Μητσοτάκη στο Τατόι, ενθουσίασε όσους είχαν την τύχη να την παρακολουθήσουν, παρά το γεγονός ότι ήταν αδύνατον να προσεγγίσουν τον πρωθυπουργό, λόγω ακριβώς των δρακόντειων μέτρων ασφαλείας, που θύμιζαν ταινία με τον Τζέραρντ Μπάτλερ σε ρόλο σωματοφύλακά του προέδρου των ΗΠΑ. Πολλοί μάλιστα νόμιζαν πως γυρίζετε κάποια ταινία του Hollywood σε ελληνικό έδαφος!

Τον πρωθυπουργό συνόδευαν σωματοφύλακες επίσης με ποδήλατα, σε όλη την πορεία. Ακροβολισμένοι γύρω από τα μονοπάτια όπου θα απολάμβανε ο πρωθυπουργός την ποδηλατάδα του, ήταν μυστικοί αστυνομικοί και άνδρες της ασφάλειας. Συμβατικά αυτοκίνητα και ένα περιπολικό εξασφάλιζαν την απαραίτητη ηρεμία που χρειάζεται ο κυβερνήτης της πατρίδας μας, σε αυτές τις στιγμές πολύτιμης χαλάρωσης.

Το σκηνικό συμπλήρωναν άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ, έτοιμοι να επέμβουν εάν χρειαστεί.

Είναι εξαιρετικά ελπιδοφόρο να διαπιστώνεις ότι επιτέλους σε αυτή τη χώρα, κάτι λειτουργεί σωστά.

Η φωτογραφία είναι αρχείου, διότι στάθηκε αδύνατον να υπάρξει φωτογραφία και από την σημερινή εξόρμηση του πρωθυπουργού. Λόγω ακριβώς των εξελιγμένων μέτρων ασφαλείας.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μητέρα για δεύτερη φορά η Ισμήνη Νταφοπούλου-Το φύλο του μωρού

Η πρώην Σταρ Ελλάς, Ισμήνη Νταφοπούλου έγινε μητέρα για δεύτερη φορά και το ανακοίνωσε η ίδια μέσα από τον...

More Articles Like This