Καρφώνουν στο Μαξίμου τον γαλάζιο βουλευτή Ακτύπη ως «αντεμβολιαστή», αλλά…

Μητροπολίτης έστειλε επιστολή στον πρωθυπουργό για τον βουλευτή Ζακύνθου

Must Read

Τα έχουμε δει όλα σε αυτή τη χώρα, αφού ο χαρακτηρισμός «αντιεμβολιαστής» παραπέμπει πλέον  στην ατάκα του αμερικανικού νότου «ο μαύρος το έκανε». «Αντιεμβολιαστής» έκλεψε μπουφάν, «αντιεμβολιαστής» όποιος προτείνει ενίσχυση του ΕΣΥ, τώρα έχουμε και καταγγελία για βουλευτή που χαρακτηρίστηκε «αντιεμβολιαστής», επειδή επισκέφτηκε… μοναστήρι! Τι και αν ο ηγούμενος της μονής ήταν τριπλά εμβολιασμένους…

Η Μητρόπολη Ζακύνθου λοιπόν, με επιστολή που υπογράφουν οι σεβασμιώτατοι Δωδώνης Χρυσόστομος και Ζακύνθου Διονύσιος, απευθύνεται στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη και «καρφώνει» τον βουλευτή.

Η επιστολή – κάρφωμα κατά του βουλευτή Διονύση Ακτύπη

Αυτό όμως που μου μετέφεραν φίλοι μου Ζακυνθινοί, είναι ότι μεταξύ του μητροπολίτη Χρυσοστόμου και του βουλευτή Ακτύπη, υπάρχει μεγάλη, διαχρονική αντιπαράθεση αναφορικά με το πανέμορφο Ναυάγιο. Μου είπαν επίσης ότι ο βουλευτής, όπως και ο ηγούμενος στην μόνη που επισκέφτηκε, είναι πλήρως εμβολιασμένοι με τρεις δόσεις.

Αλίμονο, εάν ένας άνθρωπος πλήρως εμβολιασμένος, να χαρακτηρίζεται αντιεμβολιαστής επειδή έψαλε σε μία μόνη, φορώντας μάλιστα και μάσκα υψηλής προστασίας.

Αυτό όμως που προκαλεί απορίες είναι ότι συγκεκριμένος μεγαλοπαράγοντας του Μεγάρου Μαξίμου, ασχολήθηκε ιδιαίτερα με την συγκεκριμένη επιστολή. Είναι ο ίδιος παράγοντας που είχε ενοχληθεί από την πρωτοβουλία του βουλευτή ο οποίος κατάφερε όπως φαίνεται, να εγγυηθεί ότι η περιοχή του Ναυαγίου θα παραμείνει υπό τον έλεγχο του Δημοσίου, χωρίς να υπάρχει το δικαίωμα εκχώρησης των μετοχών από την ΑΕ που θα συσταθεί για την αξιοποίηση της εμβληματικής αυτής τοποθεσίας.

Το καταγγελλόμενο «έγκλημα» του Ακτύπη

Όταν όμως κάποιος εκλέγεται με σταυρό, δεν νοείται να κάνει πίσω ακόμα κι αν πιαστεί από «ανώτατο επίπεδο». Ειδικά εάν πιστεύει ότι έχει δίκιο στις ενέργειες του και υπηρετεί με αυτές το δημόσιο συμφέρον.

Δυστυχώς, θεωρώ δεδομένο ότι στον βουλευτή θα ασκηθούν πιέσεις, με αφορμή την συγκεκριμένη επιστολή αλλά βαθύτερες αιτίες. Εκεί θα φανεί το τσαγανό που διαθέτει, εάν βγει και καταγγείλει δημόσια τις «πιέσεις» εφόσον ασκηθούν, από όπου κι αν προέρχονται.

Εμίρηδες άλλωστε υπάρχουν, μόνο όσο υπάρχουν «κακομοίρηδες».

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This