Ευθύνες για την υπόθεση του φερόμενου παιδεραστή – καθηγητή θα ζητήσει το Μαξίμου

«Μηδενική ανοχή» ζήτησε ο πρωθυπουργός

Must Read

Το θέμα που έχει ξεσπάσει με τον ξυλοδαρμό καθηγητή της ΑΣΟΕΕ ο οποίος έχει καταγγελθεί ακόμα και για σεξουαλική συνεύρεση με ανήλικους, απασχολεί έντονα και σε ανώτατο επίπεδο το Μέγαρο Μαξίμου.

Το στενό πρωθυπουργικό περιβάλλον θεωρεί ότι οι καταγγελίες έχουν βάση, διότι προέρχονται από διαφορετικές πηγές, ενώ θα αναζητηθούν ευθύνες ακόμα και σε κυβερνητικά στελέχη τα οποία φαίνεται ότι προωθούσαν το συγκεκριμένο πρόσωπο σε κορυφαίες θέσεις.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι αποφασισμένος να βάλει ένα τέλος στην φημολογία, αλλά και την διαρροή των ισχυρισμών του ίδιου του καθηγητή, ότι διαθέτει γερές πλάτες στην κυβέρνηση. Ακόμα και μέσα στην ημέρα ενδέχεται να υπάρξει επικοινωνία με δύο υπουργούς, ώστε να διευκρινιστεί εάν γνώριζαν την δράση του συγκεκριμένου προσώπου, τις ανοικτές υποθέσεις που έχει με την δικαιοσύνη και τις καταγγελίες που τον βαρύνουν.

Παράλληλα, ετοιμάζεται και μία επικοινωνιακή γραμμή άμυνας, καθώς ο συγκεκριμένος καθηγητής είχε προαχθεί επί της προηγούμενης κυβέρνησης, άσχετα εάν μετά το 2019 διορίστηκε σε κορυφαία θέση, ενώ είχε προταθεί και για την προεδρία του τομέα όπου είχε γίνει μέλος.

Παράλληλα στο μικροσκόπιο θα μπουν και όλα τα κονδύλια που διαχειρίστηκε ο συγκεκριμένος καθηγητής, καθώς και η εμπλοκή συγγενικών του προσώπων σε υποθέσεις κακοδιαχείρισης.

Οι ομοιότητες της συγκεκριμένης υπόθεσης με την δράση πρώην συνεργάτη του πρωθυπουργού στην Μολδαβία, καθώς και ο ισχυρισμός του καθηγητή ότι συνδέεται με τον συγκεκριμένο πρώην συνεργάτη, επιβάλλουν μηδενική ανοχή, ειδ’ άλλως το πολιτικό κόστος θα είναι τεράστιο.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This