Φοβούνται «ηχητική βόμβα» Φουρθιώτη για πρόσωπο υψηλού πολιτικού ενδιαφέροντος

Ποια πρόσωπα βρίσκονται υπ’ ατμόν

Must Read

Μπορεί ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης να κάλυψε, μέχρι τουλάχιστον την συζήτηση της πρότασης μομφής του ΣυΡιζΑ, τα κορυφαία στελέχη του που φέρονται να διατηρούσαν επικοινωνία με τον υπόδικο παρουσιαστή Μένιο Φουρθιώτη, ο «συναγερμός» όμως δεν έχει λήξει.

Αντίθετα, υπάρχουν διάχυτες πληροφορίες που θέλουν τον παρουσιαστή να χτυπά με νέα, ηχητική αυτή τη φορά βόμβα, με το Μαξίμου να προσπαθεί να εντοπίσει ποιοι από το πρωθυπουργικό ή το κυβερνητικό περιβάλλον είναι «εκτεθειμένοι».

Άπαντες διαβεβαίωσαν στενό συνεργάτη του πρωθυπουργού, ότι δεν υπάρχει τίποτα μεμπτό εις βάρος τους που θα μπορούσε να έχει ο υπόδικος στην φαρέτρα του. Θεωρείται πλέον αδύνατο ότι τα πολιτικά στελέχη που ήδη έχουν εκτεθεί, λέγοντας ψέματα για τις σχέσεις τους με τον Φουρθιώτη, θα εξαπατήσουν τον συνεργάτη του πρωθυπουργού.

Ο κύκλος λοιπόν έχει ανοίξει και διερευνώνται τυχόν εκτεθειμένα πρόσωπα που μπορεί να μην κατέχουν κυβερνητικές ή θεσμικές θέσεις, μπορεί όμως να συνδέονται στενά με υψηλόβαθμους αξιωματούχους. Υπάρχει μία περίεργη βεβαιότητα ότι ο παρουσιαστής μπορεί να ρίξει την «βόμβα» ακόμα και τις επόμενες ώρες, κατά την διάρκεια της συζήτησης της πρότασης μομφής. Ο μηχανισμός διαχείρισης κρίσης του Μαξίμου επομένως, γράφει «υπερωρίες».

Το γεγονός ότι μέχρι στιγμής ο πρωθυπουργός έχει δείξει μεγαλοψυχία στους εμπλεκόμενους, δεν σημαίνει ότι θα βρεθούν στο απυρόβλητο τις επόμενες εβδομάδες.

Γεραπετρίτης, Ρωμανός και Σκέρτσος (για άλλους λόγους που δεν σχετίζονται με τον Φουρθιώτη) βρίσκονται υπ’ ατμόν. Βαρύ είναι και το κλίμα για τον Στέλιο Πέτσα, που όμως ο πρωθυπουργός θα το σκεφτεί δίπλα για να τον διώξει.

Όλα αυτά θα φανούν τις επόμενες εβδομάδες. Η «βόμβα» Φουρθιώτη, εάν εντέλει την ρίξει, θα φανεί τις επόμενες ώρες.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This