Ο Μένιος και ο αδελφός του υπουργού

Οι στενές σχέσεις με τον «αδελφό» και οι δικαστικές συμπτώσεις

Must Read

Η νέα σύλληψη του Μένιου Φουρθιώτη, επαναφέρει και το θέμα με το σκάνδαλο της αστυνομικής φύλαξης που διέθετε, με την εύνοια φυσικά της κυβέρνησης. Σκάνδαλο που θάφτηκε άρον – άρον, παρά το γεγονός ότι η φρουρά που διέθετε ήταν αποτέλεσμα της εγκληματικής ενέργειας την οποία ο ίδιος είχε οργανώσει.

Ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης πάντως δεν έχει ουδεμία σχέση. Όπως και η υπηρεσία που είχε απορρίψει το αίτημα Φουρθιώτη. Πάνω από μία φορά.

Η έρευνα των αρχών θα έπρεπε να έχει ήδη εντοπίσει ποιος σήκωσε το τηλέφωνο για να «καθαρίσει» για τον παρουσιαστή. Όπως και τις άλλες διευκολύνσεις που του είχε εξασφαλίσει. Μεταξύ των οποίων κάποιες άθλιες, αδιανόητες δικαστικές ενέργειες, που δεν μπορεί όλες να ήταν αποτέλεσμα «αβλεψίας» των δικαστικών λειτουργών.

Εάν δηλαδή ήταν ο κορυφαίος υπουργός ή ο αδελφός του. Το ίδιο επίθετο έχουν άλλωστε…

Και το αδίκημα είναι εξαιρετικά σοβαρό.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This