ΑΡΧΙΚΗΚΥΡΙΟΣ ΜΑΞΙΜΟΣΟ Μένιος και ο αδελφός του υπουργού

Ο Μένιος και ο αδελφός του υπουργού

Οι στενές σχέσεις με τον «αδελφό» και οι δικαστικές συμπτώσεις

Η νέα σύλληψη του Μένιου Φουρθιώτη, επαναφέρει και το θέμα με το σκάνδαλο της αστυνομικής φύλαξης που διέθετε, με την εύνοια φυσικά της κυβέρνησης. Σκάνδαλο που θάφτηκε άρον – άρον, παρά το γεγονός ότι η φρουρά που διέθετε ήταν αποτέλεσμα της εγκληματικής ενέργειας την οποία ο ίδιος είχε οργανώσει.

Ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης πάντως δεν έχει ουδεμία σχέση. Όπως και η υπηρεσία που είχε απορρίψει το αίτημα Φουρθιώτη. Πάνω από μία φορά.

Η έρευνα των αρχών θα έπρεπε να έχει ήδη εντοπίσει ποιος σήκωσε το τηλέφωνο για να «καθαρίσει» για τον παρουσιαστή. Όπως και τις άλλες διευκολύνσεις που του είχε εξασφαλίσει. Μεταξύ των οποίων κάποιες άθλιες, αδιανόητες δικαστικές ενέργειες, που δεν μπορεί όλες να ήταν αποτέλεσμα «αβλεψίας» των δικαστικών λειτουργών.

Εάν δηλαδή ήταν ο κορυφαίος υπουργός ή ο αδελφός του. Το ίδιο επίθετο έχουν άλλωστε…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Και το αδίκημα είναι εξαιρετικά σοβαρό.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Διαβάστε ακόμα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ
ΕΓΚΥΡΑ ΚΑΙ
ΕΓΚΑΙΡΑ
Εγγράψου στα κανάλια
ενημέρωσης του Newsbreak
Εγγραφή

Διαβάστε επίσης