Γεννημένος για να δείχνει το ημίγυμνο κορμί του στις παραλίες

Ο Κυριάκος σαλπίζει την επέκταση της τουριστικής περιόδου

Must Read

Το μικρό διάλειμμα λόγω της ΔΕΘ δεν πτόησε τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη. Μπορεί το περασμένο Σαββατοκύριακο να μην μπόρεσε να πάει για μπάνιο λόγω της ομιλίας του στο Βελλίδειο Σάββατο βράδυ και την συνέντευξη τύπου στο περιθώριο της έκθεσης την Κυριακή το μεσημέρι, αυτό όμως ήταν απλώς μία εξαίρεση που επιβεβαίωσε τον κανόνα.

Ο Κυριάκος είναι γεννημένος για να δείχνει το κορμί του στις ηλιόλουστες παραλίες της Ελλάδας, διαφημίζοντας έτσι με τον καλύτερο τρόπο το τουριστικό προϊόν.

Σήμερα λοιπόν, ο φακός του zarpanews.gr κατέγραψε τον Πρωθυπουργό, συνοδευόμενο από τον γιό του, στην μεγάλη παραλία στα Φαλάσσαρνα, να απολαμβάνουν μερικές φθινοπωρινές βουτιές.

Το Σαββατοκύριακο πριν την έκθεση, ο Κυριάκος είχε κάνει εξόρμηση στα Σφακιά, ενώ το αμέσως προηγούμενο Σαββατοκύριακο, απόλαυσε μια κρουαζιέρα στο Μαράθι. Πριν από αυτό, απολάμβανε πολυημέρες διακοπές.

Όταν έχεις τέτοιον πρωθυπουργό, δεν χρειάζεται να απορείς γιατί το μόνο που πηγαίνει καλά στην Ελλάδα είναι ο τουρισμός.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This