Παγκόσμιος θαυμασμός για την Σακελλαροπούλου και τον σύντροφο της

Με αέρα πριγκίπισσας περπάτησε στα άδυτα του Westminster

Must Read

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου παρέστη στην εξόδιο ακολουθία της Βασίλισσας Ελισάβετ στο Αββαείο του Westminster και στη δεξίωση που παρατέθηκε, αμέσως μετά, συνοδευόμενη από τον σύντροφο της, Παύλο Κοτσώνη.

Η εντυπωσιακή της εμφάνιση με το καλαίσθητο σύνολο που αναδεικνύει την αριστοκρατικότητα της και το ανάλογο καπέλο, τράβηξε όλα τα βλέμματα. Για να μην αδικώ και τον σύντροφό της, Παύλο Κοτσώνη, ο οποίος παρουσιάστηκε με εμφάνιση απόλυτα ταιριαστή στο περιβάλλον, διότι δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι πέραν των δεξιώσεων, επρόκειτο για κηδεία. Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες που όμως δεν διασταυρώνονται, ένας από τους υπεύθυνους της τελετής, αναρωτήθηκε μήπως το ζεύγος επρόκειτο να μοιράσει και τα κόλλυβα.

Το ανάλαφρο βάδισμα της προέδρου και το αετίσιο βλέμμα του συντρόφου έκαναν τους παρευρισκόμενους να αναρωτιούνται από ποια βασιλική αυλή προέρχεται το συγκεκριμένο ζεύγος.

Είναι πλέον ξεκάθαρο ότι η διαμονή του προεδρικού ζεύγους στο προεδρικό μέγαρο και η χλιδάτη ζωή δημοσία δαπάνη, έπαιξε ρόλο σε αυτή την μετατροπή μίας αγωνίστριας του ΚΚΕ εσωτερικού σε μετενσάρκωση της βασίλισσας Φρειδερίκης. Όσο για τον Παύλο, συναγωνίζεται σε κύρος τον συνονόματο του, σύζυγό της αείμνηστης.

Το προεδρικό ζεύγος

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This