Είναι δυνατόν η Ούρσουλα να φέρθηκε έτσι στον Κυριάκο;

Ο ορισμός της αχαριστίας!

Must Read

Σύμφωνα με πληροφορίες του Politico, η πρόεδρος της Κομισιόν, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν αποφάσισε να μην προτείνει το ανώτατο όριο τιμών (πλαφόν) στις εισαγωγές φυσικού αερίου.

Ήταν μία πρόταση την οποία είχαν καταθέσει οι εκπρόσωποι 15 χωρών, μεταξύ των οποίων και ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος μάλιστα φαινόταν ότι είχε πρωτοστατήσει στην συγκεκριμένη ενέργεια. Τουλάχιστον όπως προκύπτει από τα ρεπορτάζ έγκριτων καναλιών, όπως το Σκάι και το Mega.

Για την ακρίβεια, ο πρωθυπουργός μας εμφανιζόταν ως ο άνθρωπος που συνέλαβε, συνέταξε και δημοσιοποίησε την συγκεκριμένη πρόταση, δίνοντας για άλλη μια φορά τα «φώτα» στην Ευρώπη, όπως άλλωστε κάνει πάντα η Ελλάδα.

Έτσι, μετά την δημοκρατία, τις τέχνες, τις επιστήμες, τα ανθρώπινα δικαιώματα, το δίκαιο, τις αρχές του ανθρωποκεντρικού πολιτισμού,  και τόσα άλλα, τώρα και το πλαφόν στις τιμές φυσικού αερίου είναι ένα ελληνικό επίτευγμα που θα γραφτεί στην ιστορία, με τον Κυριάκο να γίνεται έπος στις χιλιετίες, όπως ο Όμηρος και ο Θουκυδίδης.

Δυστυχώς, η αχάριστη Ούρσουλα φαίνεται ότι απέρριψε το συγκεκριμένο σχέδιο, παρά τα 32 εκατομμύρια € δημοσίου χρήματος που ο Κυριάκος απλόχερα έδωσε στην εταιρεία στην οποία συμμετέχει ο σύζυγος της.

Δεν πειράζει, αφού και ο Λεωνίδας μπορεί στο τέλος να ηττήθηκε από τον Ξέρξη, όμως έμεινε στην ιστορία.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This