Το ιδιοφυές κόλπο του Κυριάκου για να εξοντώσει τον αντιπολιτευτικό τύπο

Από Δευτέρα όλες οι εφημερίδες που του ασκούν κριτική θα αντιμετωπίσουν πρόβλημα επιβίωσης

Must Read

Όσοι πίστευαν ότι θα καταφέρουν να εξοντώσουν τον Κυριάκο Μητσοτάκη μέσα από επικριτικά δημοσιεύματα, όχι μόνο θα διαψευστούν οικτρά, αλλά έπειτα από την δαιμονικά έξυπνη ενέργεια του Κυριάκου Μητσοτάκη, ενδέχεται να οδηγηθούν και στην χρεοκοπία.

Μόνο ένας ηγέτης με υπερφυσικές δυνάμεις θα μπορούσε να συλλάβει ένα τέτοιο σχέδιο για να εξοντώσει όλο τον αντιπολιτευόμενο τύπο με μία μόλις κίνηση. Και όμως, η σύλληψη του συγκεκριμένου σχεδίου ήταν απόλυτα επιστημονική. Για την ακρίβεια, βασίζεται στην ιατρική επιστήμη, ειδικότερα στην φιλοσοφία των παραδοσιακών εμβολίων.

Εκεί λοιπόν που η αντιπολίτευση πίστευε πως στρίμωξε τον Κυριάκο, τεκμηριώνοντας μάλιστα κατηγορητήριο για εσχάτη προδοσία, ένα δημοσίευμα της πλέον φιλομητσοτακικής εφημερίδας έρχεται ως «εμβόλιο» για να παταχθεί ο ιός του αντιμητσοτακισμού.

Συγκεκριμένα, η εφημερίδα που έκανε τον Κυριάκο Μητσοτάκη πρωθυπουργό, δημοσίευσε το ακόλουθο σενάριο: «Ο Κυριάκος απομάκρυνε υπουργό από δίπλα του, επειδή ο υπουργός έκανε like σε ανάρτηση άκρως φιλοκυβερνητικής τηλεπαρουσιάστριας»!

Σύμφωνα λοιπόν με την εφημερίδα – ναυαρχίδα του μητσοτακισμού, ο πρωθυπουργός απομάκρυνε τον στενό του συνεργάτη Λιβάνιο, επειδή επέδειξε τον θαυμασμό του σε φιλοκυβερνητική ανάρτηση της δημοσιογράφου Κατερίνας Παναγοπούλου!

Με απλά λόγια, στην πλέον φιλική για τον Κυριάκο εφημερίδα, ο πρωθυπουργός εμφανίζεται ως ένα ανεγκέφαλο ον, που διώχνει υπουργούς επειδή έβαλαν καρδούλα σε δημοσιογράφους που όμως στηρίζουν φανατικά την κυβέρνηση!

Γίνεται εύκολα κατανοητό πως ένα τέτοιο φρικτό αντιπολιτευτικό σενάριο, μία τέτοια απίστευτη προσβολή κατά του πρωθυπουργού δεν θα την έγραφε ούτε ο πλέον ορκισμένος εχθρός του Κυριάκου! Όσο και να μισεί κάποιος τον Μητσοτάκη δεν θα διανοείτο καν να «ασελγήσει» με τέτοιον τρόπο επάνω στην νοημοσύνη του, παρουσιάζοντας τον ως ανεγκέφαλο Ούρουκ Χάι από τον άρχοντα των δαχτυλιδιών, που όταν πεινάει τρώει τα Ορκ που διοικεί!

Η επική σκηνή από τον άρχοντα των δαχτυλιδιών, με το Ουρούκ Χάι να σφάζει δικό του Ορκ για να φάει

Όταν λοιπόν αυτό το δαιμονικό σενάριο κατά της προσωπικότητας και της νοημοσύνης του Κυριάκου διακινείται από την πλέον φιλοκυβερνητική εφημερίδα, το σύνολο του αντιπολιτευτικού τύπου δεν έχει πλέον λόγο ύπαρξης…

Θυμίζουν γατάκια, μπροστά στο λιοντάρι…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ο Πούτιν γιόρτασε τη νίκη του σε μια κατάμεστη Κόκκινη Πλατεία μιλώντας για μια «Νέα Ρωσία»

Ο εορτασμός της συμπλήρωσης δέκα χρόνων από την προσάρτηση της Κριμαίας από τη Ρωσία, ήταν η καλύτερη αφορμή για...

More Articles Like This