Με κίνδυνο ζωής παρακολουθούσαν οι πράκτορες τον Κωστή Χατζηδάκη

Ανήκεστη βλάβη πρέπει να επικαλεστούν

Must Read

Μπορεί να είναι ένας από τους πιο δραστήριους υπουργούς από συστάσεως του ελληνικού κράτους. Να έχει αναλάβει τις πιο επικίνδυνες αποστολές, έχοντας καταφέρει να ανατρέψει πάγια δεδομένα δεκαετιών και να μετακινήσει ιλιγγιώδη περιουσιακά στοιχεία του Δημοσίου σε ιδιώτες. Μπορεί η ζωή του να μοιάζει πιο περιπετειώδης και από αυτή του Πινοσέτ, όμως ο ίδιος παραμένει εξαιρετικά ταπεινός.

Ο λόγος, για τον Κωστή Χατζηδάκη. Ο οποίος με ταπεινοφροσύνη, δήλωσε αναφορικά με την υπόθεση παρακολούθησης του τα ακόλουθα:

«Τι να σας πω, δεν τα βρίσκω καθόλου σοβαρά αυτά. Όχι μόνο γιατί γνωρίζω προσωπικά τον Κυριάκο Μητσοτάκη, όχι μόνο γιατί κινούμαι στο φως. Όποιος με παρακολουθούσε, αν με παρακολουθούσε, επιχειρηματίας, θα έπληττε θανασίμως…»

Εδώ που τα λέμε, γιατί να παρακολουθήσει ο πρωθυπουργός τον Κωστή Χατζηδάκη; Σάμπως έχει δώσει σκανδαλωδώς χρήματα σε μαϊμού εταιρείες τηλεπαρουσιαστών; Όχι βέβαια, δεν έχει προκύψει κάτι τέτοιο.

Μήπως προωθούσε αμφιλεγόμενα πρόσωπα σε θέσεις – κλειδιά άλλων υπουργείων; Όχι βέβαια. Ουδείς έχει καταγγείλει κάτι παρόμοιο.

Μπας και ήθελε να αλλάξει την προνομιακή τιμολόγηση που απολάμβανε ολιγάρχης τις ενέργειας από την ΔΕΗ; Δεν έχει δώσει τέτοια δικαιώματα…

Η μόνη εξήγηση για την παρακολούθηση του, είναι ο διάφανος βίος του. Το πιθανότερο είναι ότι ο Κυριάκος ήθελε να τον χρησιμοποιήσει ως παράδειγμα χρηστής διοίκησης. Δεν βλέπω άλλο λόγο.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This