Αχαριστία του Κυριάκου απέναντι στον ακάματο μαχητή Νίκο Ρωμανό

Υποβιβάζεται συνεχώς μέσα στο κόμμα για το οποίο μόχθησε

Must Read

Οι πληροφορίες που θέλουν τον Κυριάκο Μητσοτάκη να ρίχνει στα αζήτητα τον διευθυντή του γραφείου τύπου του κόμματος του, Νίκο Ρωμανό, είναι τουλάχιστον ο ορισμός της αχαριστίας.

Ο μαχητής Νίκος εγκατέλειψε μία καριέρα στον καλλιτεχνικό χώρο, προκειμένου να συνταχθεί με τον Κυριάκο και να τον οδηγήσει στο ανώτατο αξίωμα.

Ποιος άλλος θα έκανε τις θυσίες που έκανε ο Νίκος για τον Κυριάκο; Ποιος θα ξημεροβραδιαζόταν στις εκπομπές του Φουρθιώτη για να στηρίξει το όραμα του μεγάλου ηγέτη; Ποιος άλλος θα είχε το σθένος να συντάξει δελτίο τύπου 50 λέξεων με 55 λάθη;

Είναι βέβαιο ότι τα κυκλώματα που υποβίβασαν τον Νίκο Ρωμανό στο οργανόγραμμα της επικοινωνιακής ομάδας της ΝΔ, θα οδηγήσουν και τον ίδιο τον Κυριάκο στην έξοδο από το Μαξίμου…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This