Ο γαμπρός του Μητσοτάκη επιτίθεται στον Κώστα Καραμανλή!

«Ζούγκλα» η πολιτική ζωή του τόπου!

Must Read

Έπειτα από τον πανίσχυρο διαδικτυακό στρατό των «Ορκς του Κυριάκου», ο πόλεμος κατά του τέως πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή πέρασε σε άλλο επίπεδο.
Αφού οι υπόλοιποι πραίτορες του Κυριάκου είναι απασχολημένοι με τα δικά τους θέματα, επιστρατεύονται τώρα συγγενείς και σώγαμπροι για να «χτυπήσουν» τον φυσικό ηγέτη της παράταξης που «τόλμησε» να αμφισβητήσει το Τσιτάχ της Μεσογείου…

Ο γαμπρός του Μητσοτάκη λοιπόν, Ανδρέας Παπαδόπουλος, εμφανίστηκε στον Σκάι, προκειμένου να εξαπολύσει σφοδρή επίθεση κατά του Κώστα Καραμανλή. Χρησιμοποιώντας μάλιστα τα επιχειρήματα του ΠΑ.ΣΟ.Κ. – Wikileaks, του 2009!

Τότε που η πράσινη αρμάδα υπέκλεψε την εξουσία, χρησιμοποιώντας τα πλέον εξωφρενικά και ψεκασμένα Fake News που έχει καταγράψει η σύγχρονη ιστορία της πολιτικής: «Το ΠΑΣΟΚ που θα έσβηνε τα χρέη από τις τράπεζες, το ΠΑ.ΣΟ.Κ. και ο Γιώργος που θα έφτιαχνε σούπερ σχολεία, το ΠΑΣΟΚ που θα τελείωνε την γενιά των 700 € που της στερούσε το μέλλον ο Καραμανλής. Το ΠΑΣΟΚ του λεφτά υπάρχουν, το ΠΑΣΟΚ που δεν θα εκβιαζόταν από τις αγορές»!

Ανδρέας Παπαδόπουλος: Ο αποτυχημένος υποστηρικτής του Ερντογάν

Εντέλει το ΠΑΣΟΚ χρέωσε όλη την Ελλάδα στις τράπεζες, δίνοντας 110 δις δημοσίου χρήματος, άφησε τα παιδιά χωρίς βιβλία για πρώτη φορά μετά το 1946, μετέτρεψε την γενιά των 700 € σε γενιά των 380 €, μας είπε ότι λεφτά δεν υπήρχαν και οι αγορές πενταπλασίασαν τα λεφτά τους πάνω στην καταστροφή της ελληνικής οικονομίας.

Και όμως, ο Ανδρέας Παπαδόπουλος νομίζει ότι υπάρχουν ακόμα μπαμπουίνοι στην Ελλάδα, οι οποίοι χαίρονται που τρώνε πέτρες επειδή μία δράκα αδίστακτων γκρέμισε την κυβέρνηση Καραμανλή το 2009.

Ήταν βέβαια απολύτως αναμενόμενο ένας τύπος που έφτασε στο σημείο ακόμα και να υποστηρίζει τον Ερντογάν όταν αυτός έκανε μήνυση στην εφημερίδα Δημοκρατία, να επιτίθεται στον Κώστα Καραμανλή. Το περίεργο θα ήταν να τον υποστήριζε…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This