Βγες βουλευτής και γίνε εκατομμυριούχος!

21 Μαΐου η κλήρωση για τους τυχερούς

Must Read

Η τύχη μπορεί να χαμογελάσει στους υποψήφιους βουλευτές κομμάτων της αντιπολίτευσης, οι οποίοι μπορεί από τη μία στιγμή στην άλλη να γίνουν εκατομμυριούχοι.

Συνήθως, τα άστρα είναι ευθυγραμμισμένα – όπως λέει και ο Κυριάκος – για τους βουλευτές της κυβερνητικής πλειοψηφίας. Φαίνεται όμως ότι στις ερχόμενες εθνικές εκλογές της 21ης Μαΐου, αυτό θα αλλάξει.

Έτσι, ένας πολιτευτής που θα αποφασίσει να πολιτευτεί στις εκλογές με ψηφοδέλτιο κόμματος της αντιπολίτευσης και καταφέρει να εκλεγεί, μπορεί το ίδιο βράδυ, τα ξημερώματα για την ακρίβεια της 22ας Μαΐου, να γίνει εκατομμυριούχος.

Αυτό μπορεί να μοιάζει άδικο για τους βουλευτές που θα απαρτίζουν την κυβερνητική πλειοψηφία, οι οποίοι μάλιστα παραδοσιακά ξοδεύουν και τεράστια ποσά προκειμένου να εκλέγουν, αλλά τι να κάνουμε, σε αυτό τον κόσμο βασιλεύει η αδικία.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This